ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP 2016: Επιστροφή του Casey Stoner στην Ducati το 2016

MotoGP 2016: Επιστροφή του Casey Stoner στην Ducati το 2016

Ως το Grand Prix της Αυστραλίας ήταν μόνο φήμες αλλά τώρα έγινε και επίσημο. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Casey Stoner το επόμενο έτος θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP ως αναβάτης δοκιμών της Ducati, ομάδα με την οποία κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή το 2007.

Για την ώρα δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση, αλλά υπήρξε μια συνομιλία μεταξύ Casey Stoner και των διευθυντών στο Borgo Panigale. Μετά την άρνηση των ιθυνόντων της Honda να τον αφήσουν να οδηγήσει στην Αυστραλία, για να αντικαταστήσει τον Dani Pedrosa, o 29χρονος ανοίγει ξανά την πόρτα της Ducati και ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στα MotoGP.

Ο Davide Tardozzi, διευθυντής της ομάδας της Ducati, είχε κάνει κάποιες δηλώσεις στην Gazzetta dello Sport σχετικά με την επιστροφή του Casey Stoner: «Ο Casey δεν θέλει να επιστρέψει στους αγώνες ως αναβάτης πλήρους απασχόλησης, έχει επιλέξει την ποιότητα της ζωής ως κύρια αξία. Ήταν για εμάς ένας σημαντικός αναβάτης» και πρόσθεσε: «Όταν τελείωσε τη συνεργασία του με τη Honda ήταν για εμάς απόλυτα φυσιολογικό του κάνουμε την πρόταση ».

Σχετικές ειδήσεις