ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έκθεση Αυτοκινήτου: Εγκαίνια για την ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015

Έκθεση Αυτοκινήτου: Εγκαίνια για την ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015

Η έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015, είναι έτοιμη για να υποδεχτεί τους δεκάδες χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου. Η έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο, είσοδος από Λ. Ποσειδώνος) και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Η πρώτη ημέρα (Παρασκευή 13 Νοέμβριου), είναι αφιερωμένη στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκινήτου, στη ελληνική αγορά. Ενδεικτικό στοιχείο του ενδιαφέροντος των εταιρειών είναι ότι έχουν προγραμματισθεί τέσσερις επίσημες παρουσιάσεις νέων μοντέλων που κάνουν πανελλαδική πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015».

Από αύριο το πρωί, θα επιτρέπεται η είσοδος στο κοινό. Το φετινό μενού είναι πλούσιο. Περισσότερα από 120 μοντέλα εκτίθενται στους χώρους της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ FISIKON. Υπολογίζεται ότι φέτος οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τις 60.000. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι το αγοραστικό ενδιαφέρον παραμένει υψηλό και πως οι υποψήφιοι αγοραστές αναζητούν τις καλύτερες προτάσεις.

Τα εντυπωσιακά περίπτερα έχουν πολλά νέα στοιχεία που αναβαθμίζουν την εικόνα των εταιρειών και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερώνονται σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τα νέα μοντέλα και τις εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου.

Τα πρώτα σχόλια των εκπροσώπων των εταιρειών είναι θετικά και οι αναφορές στην προσπάθεια να δημιουργηθεί μια έκθεση ευρωπαϊκών προδιαγραφών είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όσους εμπνεύστηκαν και εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του δύσκολου επιχειρηματικού εγχειρήματος.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Ειδικότερα οι επισκέπτες θα δουν τα νέα μοντέλα, τις ειδικές εκδόσεις καθώς και τα δημοφιλή μοντέλα των εξής εταιρειών: Abarth, Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas , Citroen , Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Honda,Hyundai, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Σημαντική στοιχείο της φετινής διοργάνωσης είναι η χορηγία της FISIKON που έχει προστεθεί στον τίτλο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ. Η παρουσία της FISIKON είναι πολύ σημαντική για όλους τους συμμετέχοντες, γιατί η νέα υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 195 23-01-2015) οριοθετεί και επιτρέπει την έναρξη μετατροπών αυτοκινήτων σε σχήματα διπλού καυσίμου με τη χρήση φυσικού αερίου.

Επίσης οι επισκέπτες, θα ενημερωθούν για τα προϊόντα που είναι συνδεδεμένα με τα αξεσουάρ, ανταλλακτικά και το after market. Πρόκληση για όσους θέλουν να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα και να κάνουν συγκρίσεις στα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό τους είναι τα test drive, που θα γίνουν με μεγάλο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων.

Έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για τη καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες. Το φυλασσόμενο και δωρεάν πάρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα.

Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ ενώ τα παιδιά που είναι ηλικίας έως 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο.
Μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ για ΑΜΕΑ, Πολύτεκνους, Ανέργους, Φοιτητές και μαθητές με την επίδειξη αντίστοιχου δικαιολογητικού.

Σχετικές ειδήσεις