ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Το Corsa με προσφορά 10.490 ευρώ

Opel: Το Corsa με προσφορά 10.490 ευρώ

Η Opel τον μήνα αυτό ξεκινά δυνατό πρόγραμμα προώθησης του Corsa μέσω τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ, με έμφαση στην πολύ ελκυστική τιμή έναρξης των 10.490 ευρώ και με σύνθημα : ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

Στη γνωστή ταινία / clip με τίτλο Look του Corsa η Opel κάνει στο τέλος την προσθήκη ενός πολύ δυνατού μηνύματος για να ενημερώσει και να τονώσει το ενδιαφέρον του κοινού για τον πολύ καλό κινητήρα βενζίνης των 1.200 κ.εκ. και 70 ίππων.

Η πέμπτη γενιά Corsa συνεχίζει μία επιτυχημένη ιστορία 32 χρόνων, με νέο πλαίσιο και τεχνολογία κινητήρων για αυξημένη άνεση, ισχύ και οικονομία. Το Corsa έχει κορυφαία συνδεσιμότητα με το σύστημα IntelliLink που ενσωματώνει λειτουργίες smartphone, ενώ φέρει καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγού προστατεύουν τους επιβάτες.

Το Opel Corsa είναι πλέον ένα καθιερωμένο bestseller: με τέσσερις γενιές στην 32χρονη ιστορία του, απαριθμεί πάνω από 12,5 εκ πωλήσεις, ενώ μαζί με το Astra, είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της Opel, με αναλογία πάνω από το ένα τέταρτο των πωλήσεων της εταιρίας κάθε χρόνο.

Σχετικές ειδήσεις