ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ: Με 62 συμμετοχές το Παλάδιο

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ: Με 62 συμμετοχές το Παλάδιο

Με 61 ελληνικές και 1 ιταλική συμμετοχή παίρνει εκκίνηση το 36ο Ράλλυ Παλάδιο.

Ανακοινώθηκαν οι 62 συμμετοχές του αγώνα, μεταξύ των οποίων υπάρχει και ένα ιταλικό πλήρωμα, οι οποίες διακρίνονται για την ποιότητά τους και εγγυώνται το θέαμα σε όσους βρεθούν στις ειδικές διαδρομές, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015.

Όλα είναι έτοιμα για διεξαγωγή του 36ου Ράλλυ Παλάδιο, που θα έχει ως επίκεντρο τη φιλόξενη Νέα Πέραμο. Ο αγώνας που διοργανώνεται από την «Start Line», αναμένεται να αποτελέσει τον ιδανικό επίλογο τόσο για το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, όσο και για το Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου, τη στιγμή που προσμετρά ως ο 3ος γύρος και στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδος.

Τα παραπάνω δεδομένα, αλλά και το γεγονός ότι οι 7 συνολικά ειδικές διαδρομές των 50,66 αγωνιστικών χιλιομέτρων βρίσκονται εντός του Νομού Αττικής, δημιούργησαν μεγάλο ενδιαφέρον στα πληρώματα, με αποτέλεσμα ο πίνακας συμμετεχόντων να διακρίνεται τόσο για την ποσότητά του, αφού 62 συμμετοχές στην σημερινή δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, όσο και για την ποιότητά του, αφού πολλά σημαντικά ονόματα και καλά αυτοκίνητα, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη.

Ευχάριστη νότα, αποτελεί η παρουσία ενός Ιταλικού πληρώματος. Ο λόγος για τους Paolo Olivo-Debora Guglieri που θα μοιραστούν ένα Subaru Impreza N14, ενώ η συμμετοχή τους ανήκει στο «Jolly Club», μια ιταλική ομάδα που θα φέρει όμορφες αναμνήσεις στους παλαιότερους, λόγω της εκτενούς εμπλοκής της σε κορυφαίο επίπεδο κατά τις δεκαετίες του '80 και του '90 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, με Lancia Delta και οδηγούς όπως οι Carlos Sainz, Andrea Aghini, Alessandro Fiorio κ.α.

Στο πλαίσιο του αγώνα που προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτου και στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδος συμμετέχουν 50 πληρώματα, τη στιγμή που η αυλαία του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, θα πέσει με 12 αυτοκίνητα να βρίσκονται στην εκκίνηση της Νέας Περάμου.

Θυμίζουμε, πως το 36ο Ράλλυ Παλάδιο αποτελείται από 7 ειδικές διαδρομές, μήκους 50,66 αγωνιστικών χιλιομέτρων, με τους συμμετέχοντες να πρόκειται να αγωνιστούν από 2 φορές στην Ε.Δ. Άνω Αλεποχώρι και στην Ε.Δ. Άγιος Ιωάννης και 3 φορές στην Ε.Δ. Μελετάκι. Η Start Line έχει ήδη αναρτήσει στη σελίδα της στο Youtube, βίντεο από τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, προς διευκόλυνση αγωνιζόμενων και θεατών.

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για τη διεξαγωγή ενός από τους πλέον κλασικούς ελληνικούς ασφάλτινους αγώνες ράλλυ της Αττικής, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να βρίσκεται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, στηρίζοντας εμπράκτως την αθλητική διοργάνωση. Το 36ο Ράλλυ Παλάδιο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και της Δημοτικής Κοινότητας και Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου.

Φωτογραφίες: PhotoRallyPress.gr

Σχετικές ειδήσεις