ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ: Η ομάδα K.RA.TEA στο 36ο Ράλλυ Παλάδιο

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ: Η ομάδα K.RA.TEA στο 36ο Ράλλυ Παλάδιο

Πίσω από το τιμόνι του Peugeot 106 S16 θα βρεθεί για τελευταία φορά για το 2015 ο Κυπελλούχος Ράλλυ Βορείου Ελλάδος Δημήτρης Κουμποτής , με τον «Louki Look» στο δεξί bucket και τους Χρήστο Κωνσταντίνου και Άκη Γαλάνη να προστατεύουν τα νώτα της ομάδας.

Έχοντας κατακτήσει ήδη τον τίτλο στην κατηγορία Α6 του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου, καλούνται να υπερασπιστούν την Πρώτη Θέση στην κατηγορία F2 (2κίνητα, ατμοσφαιρικά, έως 2.000 κ.εκ.).

Έτσι ανάμεσα στις 62 συνολικά συμμετοχές του 36ου Ράλλυ Παλάδιου, το οποίο διοργανώνει η Start Line το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, φιγουράρει με το νούμερο 27 στις πόρτες και η Κουμποτής Racing Team.

Τα 50 από τα 62 πληρώματα συμμετέχουν στο πλαίσιο του αγώνα που προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτου και στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδος και τα 12 στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 09.00 στο Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων και θα τερματίσει στις 16.08 στο ίδιο σημείο.

Ο αγώνας αποτελείται από 7 ειδικές διαδρομές, μήκους 50,66 αγωνιστικών χιλιομέτρων, με τους συμμετέχοντες να αγωνίζονται από 2 φορές στην Ε.Δ. « Άνω Αλεποχώρι» και στην Ε.Δ. « Άγιος Ιωάννης» και 3 φορές στην Ε.Δ. «Μελετάκι».

Σχετικές ειδήσεις