ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Monza Rally Show 2015: Ο Rossi, o Cairoli, o Neuville και όλοι οι άλλοι (photos)

Monza Rally Show 2015: Ο Rossi, o Cairoli, o Neuville και όλοι οι άλλοι (photos)

Λίγο πριν την εκκίνηση του Monza Rally Show για το 2015 και είναι το θέαμα και ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων, που ξεχωρίζουν. Ανάμεσα στα 118 πληρώματα είναι οι Valentino Rossi, Thierry Neuville, Tony Cairoli και Paolo Andreucci.

Η πίστα της Monza φιλοξενεί για μία ακόμη χρονιά ένα διαφορετικό αγώνα ράλλυ. Τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν και πάλι στο Monza Rally Show, το οποίο θα εντυπωσιάσει με το θέαμα αλλά και τα μεγάλα ονόματα από τα πρωταθλήματα MotoGP, MXGP, WRC, του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιταλίας αλλά και 118 πληρώματα.

Την παράδοση της πρώτης θέσης κρατά ο Superstar των MotoGP Valentino Rossi. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με συνοδηγό τον Carlo Cassina. Ο Doctor, όμως, θα πρέπει να παλέψει με δυνατούς αντιπάλους όπως ο Thierry Neuville, (δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WRC το 2013), το θρύλο της Ιταλίας Paolo Andreucci, (εννέα τίτλους στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλλυ) αλλά και τον οχτώ φορές Πρωταθλητή του MXGP Tony Cairoli. Μαζί τους θα προσπαθήσουν να κλέψουν τη νίκη και οι: Vitantonio Liuzzi (ο πρώην οδηγός της Formula 1), οι Fabio Babini, Alessandro Perico, Piero Longhi, Felice Re και Luca Pedersoli.

Ακόμη από τον κόσμο της ψυχαγωγίας θα προσφέρουν στο θέαμα: Η Sara Ventura (τηλεπαρουσιάστρια του Sei Milano) η Selvaggia Lucarelli (ραδιοφωνική παραγωγός και blogger) και η Βολεϊμπολίστα Rachele Sangiuliano, που θα είναι συνοδηγός του Gian Maria Gabbiani. Μεταξύ των 118 πληρωμάτων θα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων των WRC αλλά και πολλά κλασικά αυτοκίνητα της περιόδου 1972 με 1985.

Το κόστος του ημερήσιου εισιτηρίου είναι 25 ευρώ, ενώ για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο το κόστος είναι 32 ευρώ. Το MotorsTV, από τη συχνότητα της Nova, θα μεταδώσει σε απ'ευθείας σύνδεση τον αγώνα από τις 18:00 ως τις 20:30.