ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κλασικό Αυτοκίνητο: Χειμερινό Ράλλυ ΦΙΛ.Π.Α

Κλασικό Αυτοκίνητο: Χειμερινό Ράλλυ ΦΙΛ.Π.Α

Το Χειμερινό Ράλλυ της Λέσχης Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του αξέχαστου Ιδρυτικού μέλους της λέσχης Γιώργου Ραπτόπουλου και είχε νικητές τους Γιώργο Γεωργόπουλο – Κωνσταντίνο Τσιτσιλώνη με Morris Mini MKII του 1967 και 29 βαθμούς ποινής.

Από την περιοχή του Αγίου Στεφάνου όπου έγινε η εκκίνηση τα πληρώματα κατευθύνθηκαν προς Αγ. Μαρίνα όπου και η πρώτη ανασυγκρότηση προκειμένου να επιβιβαστούν στο οχηματαγωγό για Ν.Στύρα.

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου τα πληρώματα διαγωνίστηκαν σε πέντε διπλές ειδικές δοκιμασίες ακριβείας ενώ την Κυριακή διεκπεραίωσαν άλλες τέσσερις διπλές στο σύνολο τους 18 όπου από αυτές ανεδείχθησαν οι νικητές του «Χειμερινού Ράλλυ Γιώργος Ραπτόπουλος».

Οι περιοχές που επισκέφτηκαν οι συμμετέχοντες όπως Κάβο Ντόρο, Ποτάμι, Ρεούζι Κάρυστος, Μαρμάρι αναδεικνύουν για ακόμα μια φορά τις ομορφιές της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στα πληρώματα από το Άργος και τον Πύργο Ηλείας που διένυσαν τα περισσότερα χιλιόμετρα για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον Πολιτιστικό Τουριστικό Οργανισμό Ανεμοπύλες του Δήμου Καρύστου και την Κοινοπραξία Πλοίων Στύρων – Αγ. Μαρίνας για την υποστήριξη τους.

Νικητές ανεδείχθησαν οι κ.κ

  1. Γεωργόπουλος Γιώργος - Τσιτσιλώνης Κωνσταντίνος (Morris Mini MKII 1967) 29 Β.Π.
  2. Λάμαρης Χάρης – Λάμαρη Μαρία (Triumph TR3 1959) 43 Β.Π.
  3. Φράγκος Νίκος – Γιαννόπουλος Κωστής (Alfa Romeo Junior GT 1973) 55 Β.Π.

Σχετικές ειδήσεις