ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το βουνό πάει στον Μωάμεθ και… η ΦΙΛΗΣGlass® έρχεται σε εσάς!

Το βουνό πάει στον Μωάμεθ και… η ΦΙΛΗΣGlass® έρχεται σε εσάς!

Είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι, το σπάσιμο σε παρμπρίζ μπορεί να συμβεί οπουδήποτε! Και μέρες που είναι, και όλοι είμαστε σε γιορτινή διάθεση, αν συμβεί το παραμικρό, δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε, αφού η λύση υπάρχει, είναι εύκολη και απλή!

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, σε όποιο κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας και σε οποιοδήποτε όχημα έχετε, ακόμα και στις περιπτώσεις όπου το σπάσιμο είναι σε σημείο όπου δεν επιτρέπει ασφαλή οδήγηση ή ο χρόνος σας πιέζει και δεν μπορείτε να οδηγήσετε, μην αγχώνεστε! Απλά καλείτε την κινητή εξυπηρέτηση της ΦΙΛΗΣGlass και αυτή έρχεται στο χώρο σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Στο σπίτι ή το γραφείο σας, ακόμη και στο δρόμο, η ΦΙΛΗΣGlass® είναι πάντα δίπλα σας, για τη δική σας άριστη εξυπηρέτηση!

Η ΦΙΛΗΣGlass® διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι η ποιότητα εργασιών που εκτελούνται μέσω αυτών είναι άριστη και εφάμιλλη με αυτή των καταστημάτων. Μέσω αυτών μπορούν να φτάνουν εκεί που σας διευκολύνει, προκειμένου να εκτελεστεί η επιθυμητή εργασία: επισκευής, αντικατάστασης κρυστάλλου κ.ο.κ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας χώρος ασφαλούς στάθμευσης της Κινητής Μονάδας και στέγαστρο σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς.

Η υπηρεσία των κινητών μονάδων της ΦΙΛΗΣGlass® αποτελεί την ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου βρίσκεστε μακριά από το κοντινότερο κατάστημα ή ακόμη και για περιπτώσεις όπου η μετακίνηση του αυτοκινήτου σας δεν είναι εφικτή. Στο www.filisglass.com μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δυνατότητα της κινητής εξυπηρέτησης και να κλείσετε online το ραντεβού σας!