ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρωί – βράδι Σιμονσέλι

Πρωί – βράδι Σιμονσέλι
Ο Μάρκο Σιμονσέλι (San Carlo Honda Gresini) ήταν ταχύτερος και στις δεύτερες δοκιμές της Παρασκευής στο Σάσεσρινγκ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP...

Ο Μάρκο Σιμονσέλι (San Carlo Honda Gresini) ήταν ταχύτερος και στις δεύτερες δοκιμές της Παρασκευής στο Σάσεσρινγκ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP.

Ο Ιταλός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της Παρασκευής στην πίστα του Σάσεσρινγκ, καθώς επικράτησε στις πρωινές και τις απογευματινές δοκιμές. Στις τελευταίες ήταν οι Χόρχε Λορένθο (Yamaha Factory Racing) + 0,095” και Ντάνι Πεντρόζα (Repsol Honda Team) + 0,207”, που ακολούθησαν.

Ο καιρός βοήθησε καθώς το απόγευμα ανέβηκε η θερμοκρασία, με αποτέλεσμα οι συνθήκες να γίνουν καλύτερες για όλους. Ο “Σικ” χρησιμοποίησε το σκληρό ελαστικό της Bridgestone (στον πίσω τροχό) για να κάνει προσομοιώσεις αγώνα. Στο τέλος πιέστηκε από τον Jorge Lorenzo, ωστόσο, είχε έτοιμη την απάντηση και με το 1:22.225 βρέθηκε στην κορυφή.

Ο Χόρχε Λορένθο ήταν ο μοναδικός που πάλεψε τις Honda στην κορυφή. Ο Ισπανός πρωταθλητής είχε εντυπωσιακά σταθερό και γρήγορο ρυθμό και προσπάθησε με την YZR-M1 ακόμη και για την πρώτη θέση. Δεν υπολόγισε όμως τον Σιμονσέλι και έμεινε τελικά στη 2η θέση. Πίσω από τον πρωταθλητή του 2010 ήταν οι τρεις εργοστασιακές Repsol Honda των Πεντρόζα, Στόνερ και Ντοβισιόζο.

Μάλιστα ο πεντρόζα έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του καθώς έπειτα από τον σοβαρό του τραυματισμό δείχνει να έχει την ταχύτητα και τη διάθεση να πιέσει για ένα καλό αποτέλεσμα στη Γερμανία. Ο Στόνερ από τη μεριά του ήταν πιο προσεκτικός και έδειξε να μην είναι συγχρονισμένος με τη μοτοσικλέτα του.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr