ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βέροια: Έρχεται το Riv3r Εnduro crossing 2016 στις 4 και 5 Ιουνίου! (pics&video)

Βέροια: Έρχεται το Riv3r Εnduro crossing 2016 στις 4 και 5 Ιουνίου! (pics&video)

Βουνά, δάση και ποτάμια θα διασχίσουν οι διαγωνιζόμενοι που θα λάβουν μέρος στον αγώνα για τους λάτρεις της off-road μοτοσυκλέτας,Riv3r Εnduro crossing 2016.

Ο αγώνας διοργανώνεται στις 4 και 5 Ιουνίου 2016 με τη στήριξη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Βέροιας και υπό την αιγίδα της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει μέσα από μια πανέμορφη και ιστορική συνοικία της Βέροιας, τη Μπαρμπούτα την οποία διασχίζει ο ποταμός Τριπόταμος και αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης.

Από το σημείο της εκκίνησης οι αθλητές θα περάσουν συνολικά τρεις φορές και εκεί θα τερματίσουν. Τρεις κύκλοι των 15 χιλιομέτρων, συνολικά 45 χιλιόμετρα γεμάτα περιπέτεια, γεμάτα αδρεναλίνη και φυσικά γεμάτα Riv3r!

Θα υπάρχουν σημεία ελέγχου χρόνου χωρίς ειδική διαδρομή ανάμεσα και περάσματα μέσα από μονοπάτια και ρέματα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Συμμετοχή στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν όσοι είναι κάτοχοι αγωνιστής άδειας οδήγησης θεωρημένης για το έτος 2016.

Επίσης μπορούν να λάβουν μέρος εκτός από μοτοσυκλέτες enduro και μοτοσυκλέτες MX καθώς η διαδρομή του αγώνα είναι εκτός δημόσιου οδικού δικτύου και κλειστή στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο σχεδιασμός της διαδρομής επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε θέση αναπνοής από πολλά προσβάσιμα σημεία και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!

(Δείτε φωτογραφίες απο τις συμμετοχές στο gallery)

Σχετικές ειδήσεις