ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Flavio Briatore: «Ο F. Alonso μεταξύ των κορυφαίων της ιστορίας»

Flavio Briatore: «Ο F. Alonso μεταξύ των κορυφαίων της ιστορίας»
Αν είχε αυτό το μονοθέσιο (τη φετινή Red Bull RB7), ο Fernando θα κέρδιζε...

O Fernando Alonso αξίζει να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους οδηγούς της ιστορίας της Formula 1, μαζί με τους Ayrton Senna, Alain Prost και Michael Schumacher, δήλωσε ο Flavio Briatore .

Ο εκκεντρικός Ιταλός έχει δεχθεί ποινή αποκλεισμού μέχρι το 2013, εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο του GP Σιγκαπούρης - στο οποίο ο Nelsinho Piquet προσέκρουσε εσκεμμένα στον τοίχο ώστε να μπει στην πίστα το όχημα ασφάλειας και να ενορχηστρωθεί η νίκη της Renault με τον F. Alonso.

Η φημολογία, που κυκλοφορεί για αρκετούς μήνες, αναφέρει ότι ο Flavio Briatore αναμένεται να αναλάβει σύντομα ρόλο συμβούλου στη Ferrari, με πιθανή αναβάθμισή του στο ρόλο του Αγωνιστικού Διευθυντή το 2013.

«Είμαι τιφόζο, αλλά στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις, τα πάντα μπορούν να συμβούν», δήλωσε ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας της Ferrari.

Μιλώντας για τον 30χρονο F. Alonso, ο F. Briatore τόνισε: "Νομίζω ότι ο Fernando Alonso μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα χωρίς τον Flavio Briatore. Ο Fernando αξίζει να είναι ο καλύτερος οδηγός της ιστορίας. Αποφάσισε να μείνει στη Ferrari μέχρι το τέλος της καριέρας του κι ελπίζω να κερδίσει περισσότερους τίτλους από τον Schumacher.

Αν είχε αυτό το μονοθέσιο (τη φετινή Red Bull RB7), ο Fernando θα κέρδιζε με τεράστια διαφορά. Είναι ένας από τους λίγους σπουδαίους οδηγούς, μαζί με τους Senna, Prost και Schumacher.