ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ακολουθώντας το Speedsector: Ματιές στους «γρήγορους» των supercars (pics+vids)

Ακολουθώντας το Speedsector: Ματιές στους «γρήγορους» των supercars (pics+vids)

Το γκάζι στο... πάτωμα, αδρεναλίνη στα ύψη και... φύγαμε!

Ένα μοναδικό θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στις 16 Οκτωβρίου στις Σέρρες οι Έλληνες λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δη των Supercars.

Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche, BMW, Mercedes είναι μερικά από τα μοναδικά μοντέλα που θα «παρελάσουν» από την πίστα των Σερρών.

Οι ιδιοκτήτες τους θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και τις... αντοχές τους σε έναν "αγώνα" με μοναδικό σκοπό τη διασκέδαση.

Οι υψηλές ταχύτητες, τα... πατιλίκια και η μυρωδιά από το καμένο λάστιχο θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη προσφέροντας στους οδηγούς μοναδικές συγκινήσεις.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η Michelin.

Το συγκλονιστικό ταξίδι στην Ιταλία και στην πίστα του Mugello

Το SpeedSector ταξίδεψε τον Ιούνιο για άλλη μια χρονιά από την Ελλάδα στην Ιταλία με την Superfast Ferries η οποία φρόντισε για ένα υπέροχο και ασφαλές ταξίδι.

Tα μέλη του SpeedSector επισκέφθηκαν κάποιες από τις ωραιότερες πόλεις και αξιοθέατα όπως τη Φλωρεντία, τη Σιένα και τη Πίζα. Το ταξίδι περιλάμβανε ένα μοναδικό Roadtrip στη μαγευτική Τοσκάνη, ξενάγηση σε ένα από τα πιο διάσημα οινοποιεία το AVIGNONESI , διαμονή σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Φλωρεντίας, το Villa Tolomei - Hotel & Resort Firenze αλλά και οδήγηση στη διάσημη διαδρομή της Tuscan-Emilian Apennines του φημισμένου Mille Miglia !!!

Η πιο σημαντική μέρα του ταξιδιού δεν ήταν άλλη από αυτή του Track day στην γνωστή πίστα του Mugello. Ο Mark Webber είχε πει πως 10 γύροι στο Mugello ισοδυναμούν με 1000 γύρους στην πίστα του Abu Dhabi, όσο αφορά την οδηγική πρόκληση και ευχαρίστηση! Η Ελλάδα έδωσε δυναμικό παρόν στην πίστα με μερικά από τα αυτοκίνητα να σημειώνουν απίστευτα χαμηλούς χρόνους και φυσικά να τραβούν τα βλέμματα των υπόλοιπων συμμετεχόντων.

Δείτε παρακάτω εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι στην Ιταλία του SpeedSector Racetrack Experience: