ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης από τη Spotawheel

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης από τη Spotawheel

Η Spotawheel σχεδιάστηκε με μόνο σκοπό να εξαλείψει την ανασφάλεια κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, παρέχοντας μεταξύ άλλων 7 ημέρες επιστροφής χρημάτων για οποιοδήποτε λόγο, για κάθε αυτοκίνητο.

Με την υποστήριξη του επενδυτικού σχήματος «Venture Friends» και μέσα σε μόλις 6 μήνες λειτουργίας, η Spotawheel έχει ήδη αποκτήσει ένα φανατικό κοινό, βοηθώντας πάνω από 2.500 ανθρώπους να αγοράσουν ή να πουλήσουν το επόμενό τους αυτοκίνητο.

Πλέον παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα της τραπεζικής χρηματοδότησης, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση της στην αγορά.

Προσφορά μέχρι τέλος Οκτωβρίου: Προνομιακό, επιδοτούμενο από τη Spotawheel, επιτόκιο 8.5%, χωρίς προκαταβολή μέχρι 30/10/2016:

Μόνο μέχρι τέλος Οκτωβρίου, η Spotawheel προσφέρει στους φίλους της την ευκαιρία να αγοράσουν ένα από τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που θα βρουν στο online showroom με 8,5% επιτόκιο (το χαμηλότερο της αγοράς), μηδενική προκαταβολή και χωρίς έξοδα φακέλου!

Χαρακτηριστικά προσφοράς χρηματοδότησης:
Ελάχιστη Προκαταβολή: 0%
Ονομαστικό Επιτόκιο: 8,5% (πλέον εισφοράς 0,6% βάσει Ν. 128/75)
Έξοδα φακέλου: 0€

Μέσα από το www.spotawheel.gr θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε όχημα, φωτογραφικό υλικό και βίντεο καθώς και το πόρισμα του κορυφαίου τεχνικού ελέγχου 180 σημείων της Spotmechanic.

Μπορείτε να κλείσετε test drive online στο και να αγοράσετε το αυτοκίνητο που σας αρέσει, πλέον και με προνομιακή χρηματοδότηση!