ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με το φιλόδοξο Q2 η Audi διευρύνει τη γκάμα των SUV της προς τα κάτω

Με το φιλόδοξο Q2 η Audi διευρύνει τη γκάμα των SUV της προς τα κάτω

Η διεύρυνση της γκάμας των SUV της Audi ήταν δεδομένη, αυτό όμως που δεν ήταν δεδομένο είναι πως θα επέλεγε να την κάνει με ένα αυτοκίνητο σαν το Q2, που ναι μεν εντάσσεται στα μοντέλα της με τον κωδικό Q, αλλά ταυτόχρονα διαφέρει από αυτά, ακόμα και από τα πλέον καινούργια, όπως το Q5, έχοντας το δικό του ιδιαίτερο στυλ.

Το οποίο είναι φρέσκο και μοντέρνο, αφενός γιατί απευθύνεται σε ένα πιο νεανικό κοινό και αφετέρου γιατί αυτό επιτάσσει η νέα σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας που ουσιαστικά αρχίζει με το Q2. To Q2 που διαθέτει την πιο πρόσφατη και πιο ενδιαφέρουσα παραλλαγή της οκταγωνικής πλέον Singleframe, της μάσκας που χαρακτηρίζει με τη μια ή την άλλη της μορφή όλα τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, που έχει έντονες ακμές περιμετρικά, καθώς και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστική η πίσω κολώνα, τόσο με το σχήμα της όσο και με τη δυνατότητα να είναι βαμμένη σε 4 άλλες, σε σχέση με αυτήν του αμαξώματος, αποχρώσεις. Μεταξύ αυτών και η μαύρη που ταιριάζει ιδιαίτερα καλά με τα επίσης μαύρα πλαστικά προστατευτικά και τους αντίστοιχους προφυλακτήρες.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr