ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ώρα για το πιο οικονομικό σέρβις αυτοκινήτου!

Ώρα για το πιο οικονομικό σέρβις αυτοκινήτου!

Το αυτοκίνητό σου είναι η μεγαλύτερή σου αγάπη. Προσπαθείς να το φροντίζεις όσο περισσότερο μπορείς και να το διατηρείς στην καλύτερη κατάσταση. Πόσο εύκολο είναι όμως κάτι τέτοιο, ειδικά στην εποχή της κρίσης;

Είναι γεγονός, πως τη δύσκολη αυτή περίοδο κάποιοι επιλέγουν να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα... Τα καλά νέα είναι ότι τώρα, μπορείς να επισκεφτείς έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mercedes-Benz και να επισκευάσεις το αυτοκίνητό σου μέχρι 77€*. Γιατί, λοιπόν, να μην εμπιστευτείς την τεχνογνωσία και την εμπειρία του κατασκευαστή της πιο έμπιστης μάρκας αυτοκινήτων;

Τι ακριβώς σου προσφέρει το πακέτο συντήρησης «Service Α»;

Το πακέτο συντήρησης «Service Α» εξασφαλίζει για το όχημά σου ένα διεξοδικό check-up από το εξειδικευμένο προσωπικό του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Mercedes-Benz! Πέρα λοιπόν από την αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και έναν γενικότερο έλεγχο στο αυτοκίνητό σου για να είσαι σίγουρος πως όλα λειτουργούν... ρολόι!

MBService 76euro 715x300

Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Ενδεικτικά σε ενημερώνουμε ότι οι ειδικοί της Mercedes-Benz θα πραγματοποιήσουν έναν διεξοδικό έλεγχο στα επίπεδα υγρών του οχήματός σου, στα φρένα καθώς και τα συστήματα φωτισμού. Έτσι, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα ξέρεις ότι μπορείς να βασίζεσαι στο αυτοκίνητό σου, ακόμα και για τις πιο μακρινές αποστάσεις και τα πιο απαιτητικά ταξίδια. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα διατηρήσεις την αξία της Mercedes σου αναλλοίωτη στον χρόνο.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο συντήρησης «Service B»;

Περιλαμβάνει επιπλέον του «Service A» ενδελεχή έλεγχο του οχήματός σου! Με λίγα λόγια ελέγχεται και η παραμικρή λεπτομέρεια για να βεβαιωθείς πως τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια. Για παράδειγμα εξετάζονται επιπρόσθετα τα φρένα, ο κινητήρας, το υποδάπεδο του οχήματος και πραγματοποιείται η αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας. Φέρσου έξυπνα και επίλεξε την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, γνωρίζοντας από πριν τι ακριβώς θα πληρώσεις, τόσο για την εργασία όσο και για τα ανταλλακτικά που θα χρειαστείς.

Ο τρόπος για να διατηρήσεις τη Mercedes σου σαν καινούργια είναι πιο απλός απ’ ό,τι ποτέ φανταζόσουν... Με το αυθεντικό Mercedes-Benz service, έχεις άνεση, ασφάλεια και σιγουριά στην καλύτερη τιμή!

Δες αναλυτικά τα οικονομικά πακέτα για να επιλέξεις εκείνο που είναι το κατάλληλο για το μοντέλο του αυτοκινήτου σου! Επισκέψου τη σελίδα της Mercedes-Benz για περισσότερες πληροφορίες.

*Η τιμή αφορά στο πακέτο Service A για A-Class (W168) ή Assyst A για A-Class (W169) και B-Class (W245).

Σχετικές ειδήσεις