ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στροφή 180° κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως σε υγραέριο και φυσικό αέριο

Στροφή 180° κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες  παγκοσμίως σε υγραέριο και φυσικό αέριο

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες, ανταποκρινόμενες στις νέες απαιτήσεις της αγοράς επενδύουν συνεχώς στη τεχνολογία των εναλλακτικών καυσίμων, παράγοντας αυτοκίνητα με φυσικό αέριο ή υγραέριο.

Τα πιο γνωστά μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών κυκλοφορούν πλέον και σε LPG-CNG εκδόσεις, ενώ η γκάμα τους διευρύνεται συνεχώς με νέα μοντέλα να κάνουν τη εμφάνισή τους στη διεθνή αγορά.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το φυσικό αέριο κίνησης χρησιμοποιείται σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια οχήματα, ενώ η υγραεριοκίνηση χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 7 εκατομμύρια αυτοκίνητα, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 3% του συνολικού στόλου αυτοκινήτων.

Ήδη και στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορούν οχήματα υγραερίου και φυσικού αερίου, γνωστών αντιπροσωπειών, όπως είναι η Fiat, η Αudi, η Μercedes Benz, η Volswagen, η Skoda, η Seat, η Alfa Romeo, κ.α.

Όσοι οδηγοί βέβαια δεν έχουν τη δυνατότητα για αγορά νέου αυτοκινήτου, εξίσου αποδοτική λύση τους προσφέρει και η μετατροπή του υπάρχοντος οχήματός τους, είτε αυτό κινείται με βενζίνη, είτε με ντίζελ!

Το κόστος εγκατάστασης για υγραεριοκίνηση και κίνηση με φυσικό αέριο είναι πλέον ιδιαίτερα προσιτό, τα συστήματα έχουν εξελιχθεί ταχύτατα και η διαδικασία είναι πιο απλή, εύκολη και άμεση από ποτέ.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί φυσικά στην εταιρεία που θα εγκαταστήσει το σύστημα υγραερίου ή φυσικού αερίου. Προτιμήστε μόνο εξουσιοδοτημένα και πλήρως εξειδικευμένα κέντρα εγκαταστάσεων που εγγυώνται για το υψηλό επίπεδο προδιαγραφών στις εγκαταστάσεις τους, τις πιστοποιήσεις των τεχνιτών τους και την αξιοπιστία των συστημάτων που εγκαθιστούν.

Η Autogas Tsopelogiannis, είναι η εταιρεία που έχουν εμπιστευθεί ήδη περισσότεροι από 25.000 οδηγοί, ενώ διαθέτει την σφραγίδα πιστοποίησης της TUV AUSTRIA, επιβεβαιώνοντας τα υψηλά στάνταρ των υπηρεσιών, του προσωπικού και των εγκαταστάσεων της.

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές για υγραεριοκίνηση

Ροή Ειδήσεων