Επισκεφτήκαμε τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ.

Επισκεφτήκαμε τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ.

Γιάννης Σκουφής

Καταγράφουμε όλα όσα ζήσαμε στο γιορτινό «BMW Exclusive Christmas After Work Event»

Στα εμβληματικά κτίρια που κοσμούν τη Λεωφόρο Συγγρού έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη μεγαλοπρεπές αρχιτεκτονικό δημιούργημα. Ο λόγος για τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της BMW της Σπανός ΑΕ, που αποτελούν ένα πολύ προσεγμένο χώρο, που αποπνέει διακριτική minimal πολυτέλεια από το «μέλλον». Είχαμε την ευκαιρία να τις επισκεφτούμε και να δούμε γιατί έχουν γίνει το κεντρικό θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών. Στην περιήγησή μας στον χώρο καταλάβαμε γιατί δεν είναι τυχαίο που η Σπανός ΑΕ παραμένει σταθερά για πάνω από τέσσερις δεκαετίες πρώτη σε πωλήσεις BMW και MINI και μπορεί να προχωρήσει σε ένα τέτοιο εγχείρημα…

Την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου λοιπόν, βρεθήκαμε στο εντυπωσιακό κτίριο που ήταν γεμάτο με κόσμο και διακεκριμένες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου. Με αφορμή την παρουσίαση του ανανεωμένου χώρου στο κοινό, στο πλαίσιο του «BMW Exclusive Christmas After Work Event», παρακολουθήσαμε την απονομή της ευχαριστήριας τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο της BMW Hellas στον κ. Γιώργο Σπανό με τίτλο «Driving the Future together». Το συμβολικό αυτό μήνυμα εκφράζει τη φιλοσοφία των δύο μερών, που προσπαθούν διαρκώς να βελτιώνονται, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του κοινού. Η BMW και η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ οδηγούν το μέλλον μαζί εδώ και πολλά χρόνια, σε ένα δρόμο γεμάτο επιτυχίες και κατευθύνονται προς ένα λαμπρό μέλλον.

PAN 0605

κ. Karim Christian Haririan και κ. Γιώργος Σπανός

Δείτε το βίντεο:

p1


Mr. Georg Nellius και Mrs. & Mr. Van Dijk Erwin

Η αρχιτεκτονική του μεγαλοπρεπούς κτιρίου, η άψογη αισθητική του και η λειτουργικότητά του μας προδιάθεσαν θετικά από τα πρώτα κιόλας βήματά μας στον χώρο, όπου η απλότητα συναντά την πολυτέλεια, σε εντυπωσιακές αίθουσες που σε προκαλούν να τις εξερευνήσεις. Το εορταστικό κλίμα και οι όμορφα διακοσμημένες και πλήρως ανανεωμένες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με τα BMW Individual και BMW Μ μοντέλα που φιλοξενούσαν για τη μεγάλη βραδιά αποτελούσαν το ιδανικό σκηνικό για μία πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

p2

Η εορταστική ατμόσφαιρα ενισχύονταν από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τον ήχο βιολιού. Τις ακούγαμε με προσοχή, ενώ παρατηρούσαμε και σχολιάζαμε τα έργα του καταξιωμένου Έλληνα γλύπτη και designer Στάθη Αλεξόπουλου, που μας έκαναν να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε έναν μοναδικό χώρο τέχνης. Οι ιδιαίτερες δημιουργίες του, που χαρακτηρίζονται από κόμβους από τυλιγμένους ιμάντες, συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και φέρνουν κοντά τις έννοιες του χρόνου και της τέχνης και είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Ξεχωρίσαμε το χαρακτηριστικό γλυπτό αστέρι του καλλιτέχνη, το οποίο και αγοράσαμε, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα δοθεί στον οργανισμό Make-A-Wish, βοηθώντας στην πραγματοποίηση των ευχών ακόμη περισσότερων παιδιών.

Αναζητήστε και εσείς το εξαιρετικό αυτό έργο για να ενισχύσετε το έργο της οργάνωσης, και απολαύστε μία γιορτινή βόλτα στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις BMW στην Ελλάδα για να ζήσετε μία διαφορετική εμπειρία.

p3

Ο Στάθης Αλεξόπουλος στο χαρακτηριστικό «άλογο» με ιμάντες -Τι πιο κατάλληλο για ένα showroom ΒMW όπου κρύβονται πολλά άλογα!!

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved