ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Θέαμα στο Σ.Ε.Φ

Θέαμα στο Σ.Ε.Φ

Με πρωταγωνιστή αλλά και νικητή τον Σεντρίκ Σουπεϊρά ολοκληρώθηκε το Monster Energy Athens Supercross 2011.

Ο Σουπεϊρά κέρδισε τον Μεγάλο Τελικό μετά από μάχη με τον Φλορέν Ρισιέ. Για ακόμα μια μέρα ο Ρίκι Καρμάικλ αποθεώθηκε από το κοινό και υποσχέθηκε ότι θα έρθει ξανά στη χώρα μας και ίσως τον δούμε να αγωνίζεται.Ένα από τα καλύτερα Athens Supercross των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ. Το θέαμα και τις δύο ημέρες, σε συνδυασμό με το Moto Festival που είχε ανοιχτές τις πύλες από την Πέμπτη δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο πακέτο, το οποίο φυσικά χρειάζεται βελτίωση. Ο κόσμος έφευγε ευχαριστημένος από τον χώρο του αγώνα αλλά ήθελε σίγουρα περισσότερα ώστε το value for money του εισιτηρίου να είναι υπέρ του.

Οι θεατές σεβάστηκαν και γνώριζαν την ιστορία του Ρίκι Καρμάϊκλ και των αποθέωναν σε κάθε εμφάνισή του.

Ο τελικός

Σε όλη την διάρκεια των αγώνων της Κυριακής ο Γιώργος Ηλιόπουλος κατάφερνε να στρίψει πρώτος μετά την εκκίνηση κάτι που έκανε και στον Τελικό. Σύντομα όμως οι Ρισιέ, Σουπεϊρά με τον νικητή του Σαββάτου Γουέστον, πέρασαν μπροστά οδηγώντας την κούρσα.

Με υπομονή, ο Σουπεϊρά κατάφερε να περάσει με ασφάλεια τον Ρισιέ και να οδηγήσει από την πρώτη θέση τον αγώνα μέχρι και τον τερματισμό. O Ρισιέ έμεινε δεύτερος μπροστά από τον Γουέστον, πίεσε αλλά δεν έφτασε τους δύο Γάλλους. Πρώτος Έλληνας της ημέρας ο Παναγιώτης Κουζής (6ος ).

Οι Έλληνες οδηγοί αντιμετώπισαν προβλήματα την Κυριακή με τον πρώτο Έλληνα του Σαββάτου, Στέλιο Γαλατιανό, να έχει μια άσχημη πτώση χωρίς σοβαρό τραυματισμό και τον πολυπρωταθλητή Κουζή να έχει προβλήματα με την μοτοσικλέτα του.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr