Ολική αναβάθμιση για το νέο Ford Focus που βλέπει κορυφή

Ολική αναβάθμιση για το νέο Ford Focus που βλέπει κορυφή

Newsroom Newsroom

Το Ford Focus έκλεισε αισίως 20 χρόνια παρουσίας και μέχρι στιγμής μπορεί σίγουρα να περηφανεύεται πως η πρώτη του γενιά που εμφανίστηκε το 1998 αναβάθμισε την κατηγορία του.

Αυτό φιλοδοξεί να κάνει και η τέταρτη, που μόλις παρουσιάστηκε και για το σκοπό αυτό ο σχεδιασμός της εταιρείας προέβλεπε αφενός την αναβάθμισή του σε όλους τους τομείς και αφετέρου την πλήρη εναρμόνισή του με τις σύγχρονες τάσεις, αλλά και τη δημιουργία νέων.

Από πλευράς μεγέθους το αποτύπωμά του δεν άλλαξε ουσιαστικά. Αυτό που άλλαξε είναι η εμφάνισή του που είναι εμφανώς πιο δυναμική και σαφώς πιο σύγχρονη, με τη βοήθεια επιλογών όπως η κατάργηση του τρίτου παραθύρου που κάνει το προφίλ του πιο καθαρό. Ταυτόχρονα η χρήση του νέου, πολύ καλού πλαισίου με την επωνυμία C2, επέτρεψε στους σχεδιαστές του να εκμεταλλευτούν πολύ καλά τους χώρους στο εσωτερικό του. Που είναι από τα πιο άνετα της μικρής- μεσαίας κατηγορίας με ένα ικανοποιητικού μεγέθους πορτμπαγκάζ, που κυμαίνεται από τα 375 έως τα 1.374 λίτρα. Παράλληλα είναι αναβαθμισμένο ποιοτικά και οπτικά, με τη high tech διάσταση να εξασφαλίζεται από την κεντρική και «ελεύθερη» οθόνη των 8,0 ιντσών του πολύ καλού συστήματος infotainment, η οποία είναι στάνταρ.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved