ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποιοι σταρ θα απουσιάζουν από το επόμενο, 9ο στη σειρά, Fast & Furious;

Ποιοι σταρ θα απουσιάζουν από το επόμενο, 9ο στη σειρά, Fast & Furious;

Το Fast & Furious είναι μία από τις πιο πετυχημένες παραγωγές του Χόλυγουντ και τα τελευταία χρόνια η πιο γνωστή σειρά ταινιών με αυτοκίνητα με συνεχή ρεκόρ εισιτηρίων στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Του Γιάννη Σκουφή

Από το 2001 που ξεκίνησε η πασίγνωστη ταινία με κεντρικό θέμα τους αγώνες δρόμου και δράσης ο Vin Diesel είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Σε κάθε ταινία οι εισπράξεις είναι πολλαπλάσιες από τον αρχικό προϋπολογισμό και ανέρχονται σε πολλά δεκάδες εκατομμύρια δολάρια (η πρώτη είχε κάνει 207 εκατομμύρια παγκοσμίως με αρχική επένδυση 38 εκατομμυρίων). Ένα από τα πιο γνωστά γεγονότα που σχετίζονται με τη σειρά είναι φυσικά και ο θάνατος του Paul Walker σε τροχαίο ατύχημα το 2013.

Από τότε στην σειρά έχουν υπάρξει πολλοί αστέρες της μεγάλης οθόνης, όπως π.χ. η Charlize Theron κ.α., ενώ από τους πιο «σκληρούς» είναι ο Jason Statham και ο Dwayne Johnson. Σχετικά με τον τελευταίο επαληθεύτηκαν οι φήμες που τον ήθελαν στα μαχαίρια με τον Vin Diesel και τελικά να μην συμμετέχει στο νέο Fast & Furious 9. Ούτε και ο πολύς Jason Statham!

Πάντως και οι δύο σταρ θα είναι οι πρωταγωνιστές ενός spin-off που εντάσσεται στην γνωστή σειρά ταινιών. Μάλιστα ο τίτλος για την ακρίβεια είναι «Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw» και η πρεμιέρα της -φυσικά και θα υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές σκηνές δράσεις με αυτοκίνητα- έχει προγραμματιστεί στις ΗΠΑ στις 2 Αυγούστου. Τους δύο πρωταγωνιστές θα πλαισιώνει η Vanessa Kirby που έχει παίξει μεταξύ άλλων και στο The Crown, Mission: Impossible – Fallout.

Όσο για το επόμενο Fast & Furious 9 η πρώτη προβολή του θα γίνει στις 10 Απριλίου του 2020. Τώρα, αν ανήκετε στους θαυμαστές του Johnson υπάρχουν και καλά νέα καθώς ίσως και να επιστρέψει στην 10η ταινία της σειράς, η οποία που θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2021.

Σχετικές ειδήσεις