ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αν πιάνουν τα χέρια σου μετατρέπεις μία παλιά Mercedes ML σε «αγροτικό» και μάλιστα 6τροχο!

Αν πιάνουν τα χέρια σου μετατρέπεις μία παλιά Mercedes ML σε «αγροτικό» και μάλιστα 6τροχο!

Μετατροπές υπάρχουν πολλές με τους μηχανικούς να αποδεικνύουν κάθε φορά πως η φαντασία δεν έχει όρια!

Του Γιάννη Σκουφή

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η M-Class που βλέπετε στην οθόνη σας προηγήθηκε ή όχι της X-Class, του πρώτου σύγχρονου pickup της Mercedes. Όπως και να έχει πάντως το θέμα ο εμπνευστής του συγκεκριμένου οχήματος φαίνεται πως κατάφερε με επιτυχία να μετατρέψει το παλιό του SUV σε ένα αγροτικό και μάλιστα εξάτροχο.

Και αυτό γιατί πίσω υπάρχει ένας ακόμα άξονας, που δεν είναι βέβαια κινητήριος αλλά χρησιμεύει απλά στο να στηρίζει την καρότσα. Και βέβαια για να κλέβει και τα βλέμματα, ενώ φυσικά από την όλη εικόνα δεν λείπουν ούτε τα bull bars και τα σκαλοπάτια αλλά ούτε και οι αρκετά μεγάλες ζάντες των 18 ιντσών.

Ο κινητήρας της εξάτροχης αυτής ML είναι έναν εξακύλινδρος βενζίνης 3.200 κυβικών που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, ενώ το αυτοκίνητο έχει ήδη 225.000 χιλιόμετρα στην πλάτη του. Αυτό δεν εμποδίζει τον ιδιοκτήτη της να ζητά περίπου 23.000 ευρώ για να την αποχωριστεί.

Αν τώρα την γλυκοκοιτάζετε και θεωρείτε πως αυτή η Mercedes είναι ότι πρέπει για να μην περνάτε πουθενά απαρατήρητος, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Όχι τόσο επειδή βρίσκεται στο Νότινγκαμ της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά επειδή είναι δεξιοτίμονη…

Σχετικές ειδήσεις