Όλα όσα πρέπει να προσέχουμε πριν μπούμε στο αυτοκίνητο

Όλα όσα πρέπει να προσέχουμε πριν μπούμε στο αυτοκίνητο

Newsroom Newsroom

Η κατάλληλη προετοιμασία του οχήματος για ένα ταξίδι ξεκινάει πολύ πριν ο οδηγός βάλει το κλειδί στη μίζα του αυτοκινήτου. Ανεξάρτητα από την εποχή, αλλά και τον προορισμό, οι ταξιδιώτες οφείλουν να έχουν φροντίσει να πραγματοποιήσουν το δικό τους έλεγχο, ακόμα και στην περίπτωση που είναι απόλυτα συνεπείς με τη συντήρηση του ΙΧ τους. 

Μπορεί οι μηχανικοί να έχουν την ευθύνη για την επισκευή και τη σωστή λειτουργία μετά από ένα service, ωστόσο οι οδηγοί είναι αυτοί που πρέπει να έχουν τον τελευταίο λόγο πριν πιάσουν το τιμόνι και να γνωρίζουν αν το όχημά τους πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, που το «θωρακίζουν» από τους απρόοπτους… δαίμονες της ασφάλτου.

Καιρικές συνθήκες

Απαραίτητη προϋπόθεση, λοιπόν, πριν από την έναρξη οποιασδήποτε διαδρομής είναι η σωστή ενημέρωση του οδηγού σχετικά με τις καιρικές συνθήκες Χειμώνα – Καλοκαίρι, προκειμένου να σχηματίσει μια όσο το δυνατόν πιο σαφή εικόνα για τον καιρό που θα επικρατεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς και για τα σημεία του οδικού δικτύου που αναμένεται κακοκαιρία.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved