ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το service στο αυτοκίνητο έγινε πιο απλό από ποτέ!

Το service στο αυτοκίνητο έγινε πιο απλό από ποτέ!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος που έχουμε όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτων και το ερώτημα που μας βασανίζει κάθε φορά που ακούμε θόρυβο στο όχημά μας ή  νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά;

Μα φυσικά… ότι το συνεργείο που πήγαμε το αυτοκίνητό μας για service δεν ήταν η σωστότερη επιλογή! Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας έχουμε σχολιάσει το κόστος των εργασιών για τη συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου μας.

Η λύση όμως… έρχεται online!

Στην προκειμένη περίπτωση, οι ασφαλιστικές εταιρίες θεωρούν ότι η ασφάλεια στο δρόμο προέρχεται από την καλύτερη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου, προλαμβάνοντας έτσι οδικά ατυχήματα. Η απάντηση, λοιπόν, στο ερώτημα «πώς θα βρω εύκολα και γρήγορα το σωστό συνεργείο για το όχημά μου;» είναι απλή:

Με τη νέα υπηρεσία της Anytime που συνεργάζεται με τον autoduder! Μέσω της online πλατφόρμας, μπορείς να βρεις το καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο αυτοκινήτου κοντά σου, καθώς και να κλείσεις το ραντεβού σου, με ξεκάθαρους όρους, εύκολα και γρήγορα!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς την πλατφόρμα της Anytime και να βάλεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου, όπως και το τι είδους εργασίες θα ήθελες να γίνουν. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχεις μία λίστα με τα πλησιέστερα σε εσένα συνεργεία και το εκτιμώμενο κόστος των εργασιών. Το επόμενο βήμα είναι να κλείσεις online το ραντεβού σου, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις να σηκώσει το τηλέφωνο ο μάστορας του συνεργείου σου, ο οποίος μπορεί και να μην το ακούει γιατί έχει …δουλειά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη υπηρεσία της Anytime απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Ειδικά όμως οι πελάτες της Anytime έχουν έκπτωση 10% δίνοντας απλά τον αριθμό του συμβολαίου τους, όταν συμπληρώνουν τα στοιχεία τους. Αυτήν τη στιγμή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για την περιοχή της Αττικής, με περίπου 200 συνεργεία να συνεργάζονται ήδη με την πλατφόρμα του autoduder.

Πρακτικά, με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείς να γνωρίζεις εξ’ αρχής το κόστος επισκευής ή service του οχήματός σου. Μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα να δεις κριτικές για το συνεργείο που σε ενδιαφέρει, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο, ειδικά αν δεν το έχεις επισκεφτεί ξανά. Επίσης, επιλέγεις εσύ την ώρα του ραντεβού χωρίς να χρειάζεται να σηκώσεις το ακουστικό. Και σε περίπτωση που δεν έχεις τον χρόνο ή τη διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο, έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο του Autoduder που επιβλέπει τις εργασίες και σου λύνει κάθε απορία ή παράπονο! Και επειδή μπορεί να ξεχάσεις το επόμενο service σου, υπάρχει η δυνατότητα υπενθύμισης!

Στόχος της Anytime δεν είναι άλλος από την ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών της και σε τομείς που δεν άπτονται άμεσα της ασφάλισης ενός οχήματος. Το ζητούμενο άλλωστε είναι η ασφάλεια, κάτι που επιτυγχάνεται με τη σωστή συντήρηση του οχήματος.

Και το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη!