ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στη νέα ταινία του James Bond ένα από τα αυτοκίνητα θα είναι ένα «αρχαίο» Land Rover

Στη νέα ταινία του James Bond ένα από τα αυτοκίνητα θα είναι ένα «αρχαίο» Land Rover

Πιστός στις παραδόσεις ο διάσημος πράκτορας 007 θα κυκλοφορεί και πάλι με βρετανικής προέλευσης αυτοκίνητα.

Του Γιάννη Σκουφή

Κάθε ταινία James Bond είναι είδηση και τα γυρίσματα της καινούργιας που θα είναι και η τελευταία του Daniel Craig ως 007 έχουν ήδη ξεκινήσει. Προς το παρόν η νέα παραγωγή δεν έχει όνομα και αναφέρεται ως «Bond25», ενώ η ιστορία θα ξεκινά με τον πράκτορα να έχει αποσυρθεί στη Τζαμάiκα.

Στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται ένα παλιό Land Rover Series III που σίγουρα κάποια στιγμή θα το χρησιμοποιεί ο 007. Η εταιρεία πάντως έχει επιβεβαιώσει την παρουσία της στην ταινία, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε από την 20η ταινία, το Die Another Day.

Βέβαια με το «αρχαίο» και υποτονικό Landy δεν μπορούν να γυριστούν οι εντυπωσιακές σκηνές καταδίωξης που υπάρχουν σε κάθε ταινία James Bond, οπότε όταν o θρυλικός πράκτορας αναλάβει και πάλι δράση το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο θα είναι και πάλι μια Aston Martin. Τώρα αν θα είναι ηλεκτρική, όπως λένε οι φήμες, μένει να επιβεβαιωθεί.

Πάντως η μόνη ηλεκτρική Aston Martin που υφίσταται είναι η Rapide E που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό και θα κατασκευαστεί σε μόλις 155 μονάδες. Αν τώρα σε αυτές θα περιλαμβάνονται και οι περίπου 10 που χρειάζονται κατά μέσο όρο για τα γυρίσματα, αν φυσικά η Rapide E δώσει το παρόν, είναι ακόμα άγνωστο.

Σχετικές ειδήσεις