ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Την πιο εντυπωσιακή βάση ποδηλάτων θα τη δείτε στη Mercedes X-Class

Την πιο εντυπωσιακή βάση ποδηλάτων θα τη δείτε στη Mercedes X-Class

Μπορεί να ακούγεται πως σύντομα θα ολοκληρωθεί η παρουσία της αλλά πολλού κατασκευάζουν ωραία και ενδιαφέροντα αξεσουάρ για το αγροτικό της Mercedes.

Toυ Γιάννη Σκουφή

Αν θεωρήσουμε πως τα ημιφορτηγά που στη χώρα μας έχει καθιερωθεί να τα αποκαλούμε αγροτικά, αποκτούν πέρα από τον αδιαμφισβήτητο επαγγελματικό τους χαρακτήρα και έναν πιο lifestyle.

Ειδικά τα διπλοκάμπινα, ενώ αυτός ο χαρακτήρας, που μπορεί να ονομαστεί και ελεύθερου χρόνου, ενισχύεται και τονίζεται από τα κατάλληλα αξεσουάρ. Χαρακτηριστικό για αυτό είναι η βάση ποδηλάτων της Carlex Design που βλέπετε στις φωτογραφίες μας και η οποία βρίσκεται στο ύψος της οροφής της καμπίνας.

Για την εύκολη φόρτωση των ποδηλάτων το πίσω μέρος της βάσης κατεβαίνει ηλεκτρικά, σα ράμπα, ενώ από τη στιγμή που ανέβει και πάλι η καρότσα μένει σχεδόν ολόκληρη ελεύθερη. Για τον υπόλοιπο εξοπλισμό ή για οτιδήποτε.

Το κόστος της ξεκινά από τις 4.995 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα υψηλό για βάση δύο ποδηλάτων, ενώ η δυνατότητα μεταφοράς και τρίτου δικύκλου χρεώνεται επιπλέον 178 ευρώ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις