Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποιος λέτε ότι κάνει γύρους γύρω από αυτόν τον φλεγόμενο κρατήρα;

Newsbomb

Καμιά φορά οι δικτάτορες έχουν περίεργες ιδέες για να αποδείξουν πως όχι μόνο είναι εν ζωή αλλά πως το λέει και η καρδούλα τους.

Του Γιάννη Σκουφή

O Κουρμπανγκουλί Μπερντιμουχαμέντοφ είναι από το 2006 ο ισχυρός άντρας του Τουρκμενιστάν -ακριβέστερα δικτάτορας- που παλαιότερα ήταν μέρος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Όπως συμβαίνει μερικές φορές, θυμηθείτε το πρόσφατο περιστατικό με τον Ερντογάν, κυκλοφόρησαν φήμες πως έχει αφήσει το μάταιο αυτό κόσμο.

Προκειμένου λοιπόν να αποδειχθεί πως ο κ. Μπερντιμουχαμέντοφ όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας αλλά είναι και σε καλή κατάσταση και δεν διστάζει να ρισκάρει η κρατική τηλεόραση του Τουρκμενιστάν πρόβαλε ένα βίντεο που τον παρουσιάζει σε διάφορες δραστηριότητες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Μια από αυτές, όπως θα δείτε και στο απόσπασμα που ακολουθεί, τον δείχνει να οδηγεί ένα ημιφορτηγό που φαίνεται σαν αγωνιστικό, φορώντας φόρμα και γάντια, γύρω από έναν κρατήρα που ονομάζεται «Πύλη της Κολάσεως» (Gate of Hell). Πρόκειται για ένα κοίτασμα φυσικού αερίου που υπέστη καθίζηση το 1971 και οι γεωλόγοι, προκειμένου να μην υπάρχει διαρροή αερίου, του έβαλαν φωτιά. Η οποία λέγεται πως καίει από τότε.

Στο βίντεο πάντως ούτε το αυτοκίνητο φαίνεται να πηγαίνει γρήγορα ούτε ο κ. Μπερντιμουχαμέντοφ δείχνει να το έχει ιδιαίτερα με την οδήγηση. Το κομμάτι του πάντως το έκανε…