Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πως μπορεί ένα τετράχρονο κοριτσάκι να το διασκεδάζει στην πίστα του Nürburgring;

Newsbomb

Ακούγεται απίστευτο αλλά η τετράχρονη Analiese έχει ήδη συμπληρώσει 250 γύρους στη διάσημη γερμανική πίστα, γνωστή και ως Πράσινη Κόλαση.

Του Γιάννη Σκουφή

Αν έχετε πάθος με τα αυτοκίνητα και κάποια στιγμή ονειρεύεστε να οδηγήσετε στο διάσημο Nürburgring, τότε σίγουρα θα ζηλεύετε (με την καλή έννοια) για ότι έχει ζήσει μέχρι σήμερα η 4 ετών Analiese. Και δεν είναι λίγα όταν στο παρακάτω βίντεο θα την δείτε να απολαμβάνει με την ψυχή της τον 250o γύρο της στη γερμανική πίστα.

Υπεύθυνος για τις μοναδικές στιγμές που έχει ζήσει αυτό το κοριτσάκι είναι ο πατέρας της Robert Mitchell που εννοείται πως η δεύτερη μεγαλύτερη αγάπη του είναι τα αυτοκίνητα.

Κάπως έτσι λοιπόν η Analiese έκανε τον εορταστικό της γύρο μέσα σε μια Porsche Cayman GTS. Όσο για τους υπόλοιπους, τους έχει απολαύσει από το ειδικό της καθισματάκι με τα εξής μοντέλα: Porsche GT2 RS/ GT2 RS MR, Ferrari 488 Pista, McLaren 675LT/ 600LT, Ferrari 458 Speciale, McLaren 570s, Posche Cayman GTS, VW Polo GTi, VW Golf GTI, Seat Cupra 300, BMW M2, Audi A8, BMW 330d, McLaren 675 Spider και πολλά άλλα.

Η Πράσινη Κόλαση ή αλλιώς Nürburgring Nordschleife μήκους 20,8 χιλιομέτρων είναι ανοιχτή για το κοινό και ο καθένας μπορεί να οδηγήσει εκεί με το προσωπικό του αυτοκίνητο. Το κόστος ξεκινά από 25 ευρώ για τις καθημερινές και από 30 ευρώ τα Σαββατοκύριακα, ενώ για την πίστα των 5,14 χιλιομέτρων των Γκραν Πρι -στο Νuerburgring διεξαγόταν το Γερμανικό- το κόστος είναι 30 ευρώ για 15 λεπτά. Υπάρχει και ετήσια κάρτα που κοστίζει 2.200 ευρώ, ενώ αν το επιχειρήσετε φροντίστε να έχετε λάστιχα για την επιστροφή!