Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσες ώρες χρειάζονται για να κατασκευαστεί αυτό το μοντέλο της Rolls Royce Cullinan

Newsbomb

H κλίμακα είναι μεγάλη, 1:8, αλλά δεν είναι αυτό ο λόγος που χρειάζονται πολλά μεροκάματα για την κατασκευή της μίνι Cullinan.

Του Γιάννη Σκουφή

Τα μοντέλα αυτοκινήτων, τα αυτοκινητάκια στην καθομιλουμένη, έχουν φανατικούς οπαδούς, μικρής και μεγάλης ηλικίας, ενώ διαφοροποιούνται ως προς την κλίμακα, την ποιότητα, τη λεπτομέρεια και την τιμή τους.

Η μίνι Rolls Royce Cullinan τοποθετείται σε όλους τους τομείς στην κορυφή, μιας και το 1:8 της κλίμακάς της είναι ότι πιο μεγάλο είναι διαθέσιμο, ενώ έχει σε όλα της τα σημεία εξαιρετική λεπτομέρεια. Το ενδιαφέρον είναι πως υπάρχουν και δυνατότητες εξατομίκευσής με περισσότερα από 1.000 διαφορετικά εξαρτήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μάλιστα αν ο κάτοχος μιας κανονικού μεγέθους Cullinan το επιθυμεί η μινιατούρα -τρόπος του λέγεις μιας και όπως είπαμε οι διαστάσεις της είναι σεβαστές- μπορεί να είναι ακριβές αντίγραφο της πρώτης.

Μέχρι και στις ξύλινες επενδύσεις στο εσωτερικό, ενώ θεωρείστε δεδομένο πως ανοίγουν τόσο οι πόρτες, όσο και το πορτμπαγκάζ με το καπό για αν αποκαλύψει τον κλασικό V8 των 6.750 κυβικών της βρετανικής μάρκας σε σμίκρυνση.

Φυσικά για να φτιαχτούν όλα αυτά απαιτείται χρόνος. Πολύς χρόνος, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 450 ώρες, οι μισές και κάτι σε σχέση με αυτές που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η κανονική Cullinan. Ανάλογη των ωρών εργασίας είναι βέβαια και η τιμή αγοράς…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.