Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό είναι το αυτοκινούμενο τoυ Justin Bieber που κοστίζει εκατομμύρια δολάρια

Newsbomb

Η Marathon Coach κατασκευάζει αυτοκινούμενα κατά παραγγελία που κοστολογούνται πανάκριβα.

Του Γιάννη Σκουφή

Μετά την καραντίνα στην οποία είχαν αυτό- υποβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού το ζεύγος των Justin και Hailey Bieber αποφάσισαν να αλλάξουν παραστάσεις πηγαίνοντας για κάμπινγκ.

Μη φανταστείτε βέβαια πως έστησαν σκηνή ή πως πήραν κάποιο μικρό τροχόσπιτο. Για να είναι όσο πιο άνετα γίνεται και κάτι παραπάνω χρησιμοποίησαν το αυτοκινούμενο που δίνει το παρόν και στις τουρνέ του καλλιτέχνη.

Πρόκειται για μια ειδική κατασκευή της εταιρείας Marathon Coach, που όταν είναι σταθμευμένο επεκτείνεται και προς τις τέσσερις πλευρές προκειμένου να αυξηθεί σημαντικά ο ωφέλιμος χώρος. Η βάση είναι ένα πλαίσιο της Prevost ειδικά εξελιγμένο για αυτοκινούμενα και διαθέσιμο με δύο διαφορετικά μεταξόνιο, ενώ ο κινητήρας είναι της Volvo και αποδίδει από 375 έως και 500 ίππους.

Το ζεύγος Bieber μπορεί να μην έχει δείξει το εσωτερικό του δικού αυτοκινούμενου, αλλά σίγουρο είναι πως θα είναι τουλάχιστον τόσο πολυτελές όσο αυτό των φωτογραφιών μας που αποτελεί μια από τις πολλές προτάσεις της κατασκευάστριας εταιρείας. Η οποία φυσικά ικανοποιεί και κάθε ιδιαίτερο γούστο των πελατών της, που πληρώνουν από 1,5 έως και 2,7 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να αποκτήσουν ένα από τα αυτοκινούμενά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.