Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρόλαβε να χαρεί το νέο του αυτοκίνητο για μερικά μόλις δευτερόλεπτα!

Newsbomb

Δείτε έναν χαρούμενο Ινδό να παραλαμβάνει το ολοκαίνουργιο του Polo. Δυστυχώς, η μεγάλη του χαρά μετατράπηκε σε απέραντη λύπη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Του Γιάννη Σκουφή

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο τρόπος με τον οποίο παραδίδεται ένα νέο Volkswagen από κάποια αντιπροσωπεία της μάρκας στην Ινδία έχει ενδιαφέρον: η παράδοση έχει τη μορφή μιας μικρής γιορτής, με το καινούργιο αυτοκίνητο να παραδίδεται στολισμένο και με τους υπαλλήλους της εταιρείας να χειροκροτεί.

Αυτό συνέβη και με τον πρωταγωνιστή του βίντεο, ο οποίος ξεκινά, χαρούμενος και πανευτυχής αλλά μάλλον δεν πρόλαβε να βάλει καν δευτέρα στο κιβώτιο: λίγα μέτρα παρακάτω χάνει τον έλεγχο και πέφτει σε ένα άλλο, σταθμευμένο Polo. Υπάρχει όμως και συνέχεια: από τη σύγκρουση καταλήγει στην άλλη πλευρά και πάνω σε μια μεταλλική πόρτα με αποτέλεσμα το άμοιρο το Polo να καταλήξει ανάποδα!

Αμέσως οι υπάλληλοι (προκαλεί εντύπωση το πόσοι πολλοί είναι) τρέχουν για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο, το ίδιο δεν μπορεί να πει κανείς και για το νέο του αυτοκίνητο που στραπατσαρίστηκε άσχημα και θα περάσει αρκετές μέρες στο συνεργείο. Ο άτυχος οδηγός προφανώς να μπερδεύτηκε με τα πεντάλ και να κόλλησε το πόδι του στο γκάζι. Όπως και να έχει είναι πολύ κρίμα επειδή αυτοκίνητα σαν το Polo στην Ιδία θεωρούνται είδη πολυτελείας και κοστίζουν μια μικρή περιουσία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.