Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O «Ιππότης της Ασφάλτου» επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη!

Newsbomb

Η πασίγνωστη σειρά «Ο Ιππότης της Ασφάλτου» είχε προβληθεί από το 1982 έως το 1986 και ολοκληρώθηκε μετά από 90 επεισόδια. Τώρα και σε ταινία!

Του Γιάννη Σκουφή

Αν ανήκετε στη γενιά των Generation X και Xennials τότε καταλαβαίνετε το πόσο σημαντική ήταν αυτή η σειρά με πρωταγωνιστή τον David Hasselhoff. Μία σειρά που μπορούσε να σε κάνει να αγαπήσεις το αυτοκίνητο ακόμη περισσότερο, έστω και αν η εντυπωσιακή μαύρη Pontiac που πρωταγωνιστούσε μπορούσε στην πραγματικότητα να κάνει μόνο τα βασικά.

Από την εποχή του Michael Knight και του KITT (Knight Industries Two Thousand) έχουν περάσει πάνω από τρεις δεκαετίες και έχουν υπάρξει κάποια λιγότερο επιτυχημένα, από εμπορικής άποψης, sequels. Πρόσφατα η ιστοσελίδα Variety αποκάλυψε πως η Spyglass Media Group ετοιμάζεται να επαναφέρει μια νέα εκδοχή του θρυλικού «Ιππότη της Ασφάλτου» με σκηνοθέτη τον James Wan.

O συγκεκριμένος σκηνοθέτης είναι γνωστός για διάφορες μεγάλες και πετυχημένες παραγωγές, όπως τις Aquaman, Saw, Insidious και Conjuring. Ο Wan θα είναι και παραγωγός μαζί με τον Michael Clear (MacGyver), ενώ ο Judson Scott (Blade) θα είναι υπεύθυνος για την εκτελεστική παραγωγή. Το σενάριο θα γράψει ο TJ Fixman (Ratchet & Clank).

Εδώ να πούμε πως το αυτοκίνητο είναι οικείο στον Wan αφού έχει σκηνοθετήσει και την έβδομη παραγωγή του Fast and Furious. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το casting ή για το αυτοκίνητο που θα πρωταγωνιστήσει ως ΚΙΤΤ. Πάντως, ενδέχεται να δούμε έστω και για λίγο τον Michael Knight ως ένα στοιχείο σύνδεσης μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Έρρικα Πρεζεράκου λύνει τη σιωπή της: «Νόμιζα ότι έχασα όλα μου τα δάχτυλα»