Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε ένα απίστευτο άλμα με ένα Kia K5

Newsbomb

Αντάξιο κορυφαίας χολιγουντιανής παραγωγής πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε δύο ράμπες και έγινε με μια πλήρη περιστροφή 360 μοιρών!

Του Γιάννη Σκουφή

Στο πλαίσιο της προβολής του νέου σεντάν της Kia, του K5 (γνωστό και ως Optima) και συγκεκριμένα της υπερ- τροφοδοτούμενης εκδοχής του, οι Κορεάτες δημιούργησαν ένα απίστευτο βίντεο για να τραβήξουν την προσοχή.

Όπως θα δείτε ένας επαγγελματίας οδηγός και κασκαντέρ είναι έτοιμος να επιχειρήσει ένα άλμα με απογείωση από την μία ράμπα και προσγείωση στην άλλη. Η πρώτη σκέψη είναι πως δεν υπάρχει κάτι το εντυπωσιακό αφού έχουμε δει χιλιάδες τέτοια σόου σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές (ποιος δεν θυμάται τους Dukes;).

Ωστόσο, ανεβαίνοντας στην ράμπα ο οδηγός κάνει μια τιμονιά και τo Kia αλλάζει διεύθυνση κάνοντας μια στροφή στον αέρα γύρω από τον εαυτό του!

Πραγματικά πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο και μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως κατά την προσγείωσή του το κορεατικό σεντάν διατήρησε την ακεραιότητα του δίχως καν να κρεμάσει ο μπροστινός προφυλακτήρας που φαίνεται να βρίσκει στο έδαφος.

Προφανώς ο οδηγός έχει κάνει αρκετές προσπάθειες για να φτάσει ως την πετυχημένη για ένα απίστευτο ακροβατικό που θα αποτελέσει μέρος της 72ης τηλεοπτικής εκπομπής Emmy Awards.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαγιορκίνης στο Newsbomb.gr: Τι λέει για το ενδεχόμενο νέου lockdown πριν από το χειμώνα