Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πως γίνεται ένα Tesla Model Y να μετατρέπεται ξαφνικά σε κάμπριο;

Newsbomb

Το αμερικάνικο SUV έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη πιο ευάερο μιας και αποκολλήθηκε ο ουρανός του.

«Γεια σου @elonmusk. Γιατί δεν μας λέτε πως η Tesla πλέον πουλά και ανοιχτά μοντέλα; Επειδή η οροφή του ολοκαίνουργιου Model Υ μου ξεκόλλησε στον αυτοκινητόδρομο». Τι άλλο θα μπορούσε να γράψει στο tweet του ο άτυχος οδηγός όταν είδε την οροφή του νέου του Model Y να ξεκολλά και να καταλήγει στην άσφαλτο;

Του Γιάννη Σκουφή

Όσο μεγάλη και αν είναι η φήμη που πλέον συνοδεύει την Tesla, όσο προηγμένη και αν είναι η τεχνολογία που έχει αναπτύξει στην ηλεκτροκίνηση, έχουν συμβεί πολλά και διόλου κολακευτικά για τα ποιοτικά της στάνταρ. Έτσι κατά καιρούς έχουμε δει στο διαδίκτυο εικόνες με αυτοκίνητα που έχουν λάθος χρώμα στις πόρτες, με καθίσματα που το ένα έχει διαφορετική επένδυση από το άλλο, με πλαστικά που σπάνε, με… με…

Ακόμη και το πρόσφατο όπου ξεκόλλησε η πανοραμική γυάλινη οροφή ενός ολοκαίνουργιου Model Y που στις ΗΠΑ ξεκινά από περίπου 44.000 δολάρια. Που κάθε άλλο παρά λίγα είναι, ειδικά για τα αμερικάνικα δεδομένα.

Επίσης υπάρχουν και άλλες πολύ πιο σοβαρές περιπτώσεις, όπως όταν αποκολλήθηκε από τη βάση του το τιμόνι ενός Model 3 -ευτυχώς με μικρή ταχύτητα και έτσι ο οδηγός του δεν έχασε τον έλεγχο- ή τα σπασμένα ψαλίδια στην ανάρτηση αρκετών Model S που έχουν κάνει πάνω κάτω 90.000 χιλιόμετρα.

Ο άτυχος οδηγός του Model Y πάντως επισκέφτηκε εξουσιοδοτημένο σημείο πώλησης όπου τον ενημέρωσαν για δωρεάν επισκευή. Ωστόσο πλήρως απογοητευμένος επέστρεψε το αυτοκίνητο στην εταιρεία και πήρε πίσω τα χρήματά του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τρόμος και lockdown σε νοσοκομείο μετά από κρούσματα σε ΜΕΘ