Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό το Dacia Duster πολύ απλά δεν υπάρχει!

Newsbomb

Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως πίσω από αυτό το body kit κρύβεται ένα Dacia Duster!

Του Γιάννη Σκουφή

To Dacia Duster το γνωρίζετε όλοι. Την Prior Design πολύ λίγοι, καθώς πρόκειται για μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην αναβάθμιση σπορ μοντέλων μετατρέποντάς τα σε πραγματικά θηρία. Αποκορύφωμα της προσπάθειας τους είναι η μεταμόρφωση ενός άκακου Duster σε ένα πραγματικό «εξολοθρευτή δρόμου».

Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για το πιο τρομακτικό αυτοκίνητο από τη Ρουμανία που έχει υπάρξει ποτέ: χαμηλωμένο όσο δεν πάει άλλο, φουλ αεροδυναμικά βοηθήματα, θόλοι που προεξέχουν από τους τροχούς, διπλές εξατμίσεις, σπέσιαλ ζαντολάστιχα, μία επιθετική μάσκα και πολλά άλλα.

Ωστόσο, το Dacia Duster by Prior Design δεν υπάρχει στην πραγματικότητα παρά μόνο σε ψηφιακές μακέτες που δημιούργησε με εντυπωσιακό τρόπο η ομάδα της γερμανικής εταιρείας βελτιώσεων. Το όλο αποτέλεσμα όμως φαίνεται να αρέσει αφού το σχετικό βίντεο έχει περίπου μισό εκατομμύριο θεάσεις και πάνω από 14.000 likes.

Το σίγουρο είναι πως αν έφτανε ποτέ στην παραγωγή θα είχε πολλούς περισσότερους παραπάνω από τους 150 ίππους που αποδίδει στην κορυφαία του εκδοχή ο turbo κινητήρας βενζίνης των 1.300 κυβικών.