Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε το απίστευτο νέο Gymhkhana με τον Travis Pastrana και ένα μοναδικό Subaru STI

Newsbomb

Mετά από μία δεκαετία των video αυτού του τύπου, ο Κen Block δίνει το «τιμόνι» σε έναν εξίσου τρελό, τον Travis Pastrana.

Του Γιάννη Σκουφή

Η σειρά των Gymkhana μπαίνει στο 11ο επεισόδιό της επιστρέφοντας στις ρίζες, με ένα απίστευτο Subaru STI με 875 άλογα και δεκάδες μετατροπές, ενώ πίσω από το τιμόνι του βρίσκεται ο Trevis Pastrana.

Ως σκηνικό επιλέχθηκε η γενέθλια πόλη του, η Annapolis στο Maryland και η ομάδα της παραγωγής έχει κυριολεκτικά οργιάσει. Στο ολιγόλεπτο video γίνονται τα πάντα, από άλματα πάνω από ποτάμι μέχρι ατελείωτα drift από το μάτι της βελόνας, με το εκπληκτικό Subaru να εκτελεί με μοναδική ακρίβεια όλες αυτές τις τρελές ιδέες.

Η διαδοχή του Block από τον Pastrana πάντως έχει και κάποιες εμφανείς αλλαγές. Και αυτό γιατί ο Βlock είναι πιο εντυπωσιακός στα κλειστά κομμάτια, ενώ ο Pastrana κινείται με μεγαλύτερες ταχύτητες αναλαμβάνοντας και μεγαλύτερο ρίσκο. Σε κάθε περίπτωση είναι και οι δύο μοναδικοί και το θέαμα ανεπανάληπτο. Τα πολλά λόγια λοιπόν είναι φτώχεια, πατήστε το play και χαρείτε ένα υπέροχο video.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.