Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό είναι το… φάντασμα της Kim Kardashian

Newsbomb

Η πασίγνωστη Kardashian δεν έχει κρύψει στιγμή την αδυναμία της για τα πανάκριβα αυτοκίνητα και ένα από τα πιο πρόσφατα είναι μια Ghost (φάντασμα).

Του Γιάννη Σκουφή

H Ghost είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές στην γκάμα της Rolls-Royce και όπως είναι φυσικό μια από τις πιο διάσημες γυναίκες της showbiz και μία από τις πλουσιότερες celebrities στον κόσμο δεν θα μπορούσε παρά να την έχει στο γκαράζ της.

Μάλιστα, η εμβληματική σχεδίαση της… μικρής Rolls προφανώς και πηγαίνει γάντι στο προφίλ της Kardashian, η οποία προχώρησε στις σχετικές εξατομικεύσεις για να την φέρει πιο κοντά στα δικά της γούστα. Έτσι, πλήρωσε κάποιες αρκετές χιλιάδες δολάρια για να ντύσει τον ουρανό με αστεράκια από πολύτιμους λίθους και μαύρη αλκαντάρα.

Επίσης, η καμπίνα είναι επενδυμένη με ένα ιδιαίτερο πορτοκαλί δέρμα που καλύπτει από τα καθίσματα και τις πόρτες μέχρι και ένα μεγάλο μέρος του ταμπλό. Και για να επιβεβαιώσει την επιλογή της είπε να φορέσει και ένα ανάλογου χρώματος δερμάτινο μπολερό μαζί με ένα τσαντάκι.

Ακόμη και αν η Kardashian οδηγεί περισσότερα τα αυτοκίνητα της για να γίνεται και να γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη συλλογή από πολύ ακριβά μοντέλα. Κάτι λογικό αφού ο επιχειρηματικός τζίρος της σκανδαλιάρας Αμερικάνας έχει ανέβει πλέον στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, χάρη κυρίως σε πετυχημένα ριάλιτι, αλλά και τη δραστηριοποίησή της στην αγορά των καλλυντικών και των γυναικείων ρούχων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Φώφη Γεννηματά, το τραγικό παιχνίδι της μοίρας και τα προφητικά της λόγια

Θάνατος 20χρονου στο Πέραμα: Οι διάλογοι του Κέντρου Επιχειρήσεων με τις ομάδες ΔΙΑΣ (vid)

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά