Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Όταν ο Spider-Man συνάντησε το Hyundai Ioniq 5

Newsbomb

Για μια ακόμη φορά το τμήμα μάρκετινγκ μιας αυτοκινητοβιομηχανίας συνεργάζεται με το Χόλυγουντ δημιουργώντας ένα πολύ έξυπνο βίντεο.

Του Γιάννη Σκουφή

Το βίντεο ξεκινά με τον Spider-Man να βλέπει έκπληκτος στο δελτίο ειδήσεων πως αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα ως Peter Park (τον υποδύεται ο Tom Holland) και πως αυτό αποτελεί το νούμερο 1 δημόσιο κίνδυνο. Έτσι αποφασίζει να αναλάβει άμεσα δράση για να «καθαρίσει» το όνομα του.

Ωστόσο, βγαίνοντας από το μοτέλ που βρίσκεται δεν υπάρχουν κτίρια, γέφυρες και κολόνες για να πετάξει τον ιστό του και να κινηθεί γρήγορα. Μην έχοντας τι άλλο να κάνει αποφασίζει να το «κόψει» με τα πόδια σε μια ατελείωτη πεδιάδα.

Ξαφνικά από τον δρόμο περνά ένα Hyundai Ioniq 5, το οποίο οδηγεί ο παιδικός του φίλος Ned που τον υποδύεται ο Jacob Batalon. Ο Spider-Man κάθεται στην θέση του οδηγού και ο φίλος του τον διαβεβαιώνει πως το Ioniq 5 θα καταφέρει να διανύσει 300 μίλια (480 χιλιόμετρα) με μία φόρτιση.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως το Ioniq 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις αρχές του 2022 με τις τιμές πώλησης να αναμένονται. Θα είναι διαθέσιμο με δύο μπαταρίες: η πιο μικρή έχει χωρητικότητα 58,0 kWh και εξασφαλίζει αυτονομία 384 χιλιομέτρων, ενώ η μεγαλύτερη είναι 72,6 kWh και με μία φόρτιση μπορεί να φτάσει τα 481 χιλιόμετρα.

Όσο για το promo που μπορείτε να δείτε παρακάτω, αυτό σχετίζεται με τη νέα ταινία «Spider-Man: No Way Home» η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ από τις 17 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζόκερ: Πού συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο των 2,2 εκατ. ευρώ

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αεροχείμαρρος θα σαρώσει τη χώρα - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες

Μιχάλης Zαμπίδης: Ήρθε αντιμέτωπος με διαρρήκτες – Τους «ακινητοποίησε» με μία φράση