Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τι μπορεί να κάνει ένας ελέφαντας στη μέση του δρόμου; (vid)

Newsbomb

Μία από τις πιο σπάνιες και τρομακτικές καταστάσεις που μπορεί να βιώσει ένας οδηγός σε τροπικά μέρη είναι να βρει στο διάβα του έναν ελέφαντα.

 

Του Γιάννη Σκουφή

Στους ντόπιους είναι γνωστό πως όταν συναντήσουν στον δρόμο έναν ελέφαντα δεν πρέπει με τίποτα να πέσουν πάνω στο μονοπάτι που αυτός διασχίζει. Δεν γνωρίζουμε αν στο συμβάν που καταγράφηκε στη Νότιο Αφρική, συγκεκριμένα στο πάρκο iSimangaliso Wetland, συνέβη κάτι τέτοιο.

Το σίγουρο είναι πως για κάποιο λόγο ο ελέφαντας εξαγριώθηκε και όπως θα δείτε άρχισε να σπρώχνει το αυτοκίνητο έξω από το δρόμο. Μάλιστα, φρόντισε όχι μόνο να το βγάλει πέρα από την άσφαλτο αλλά και να το αναποδογυρίσει.

Μέσα στο άμοιρο SUV βρισκόταν μία οικογένεια που ήθελε να δει από κοντά τα άγρια ζώα του πάρκου. Για κακή της τύχη είχε μια πολύ πιο έντονη εμπειρία με τον ελέφαντα, αλλά ευτυχώς ο θυμός του ζώου δεν είχε και συνέχεια μετά την ανατροπή.

Έτσι, τέλος καλό, όλα καλά για την οικογένεια που την γλύτωσε με επιπόλαιους τραυματισμούς. Φυσικά δεν μπορεί κανείς να πει το ίδιο για το αυτοκίνητο που θα χρειαστεί ολική επισκευή. Όσο για τον ελέφαντα, οι υπάλληλοι του πάρκου κάνουν λόγο για τον πιο ήσυχο που γνωρίζουν και έμειναν έκπληκτοι από την αντίδραση του. Τι να πει κανείς, όλοι έχουμε τα ξεσπάσματα μας…