Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley Davidson: Ταξίδεψε μαζί της δωρεάν

Γιώργος Σκευοφύλαξ

Η HarleyDavidson προσφέρει σε έναν τυχερό μοτοσικλετιστή την εργασία, ταξίδι των ονείρων του.

Η Harley-Davidson αναζητά: έναν παθιασμένο μοτοσικλετιστή, πρόθυμο να πραγματοποιήσει δίμηνο ταξίδι στην Ευρώπη με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Αν η εμπειρία ενός τέτοιου ταξιδιού δεν είναι αρκετή, τότε ο τυχερός αναβάτης θα κρατήσει ως δώρο τη μοτοσικλέτα (Street Glide) που θα χρησιμοποιήσει στο ταξίδι και θα λάβει αμοιβή 25.000 ευρώ.


Μοιάζει με όνειρο... και όμως δεν είναι! Αυτή είναι η εργασία που προσφέρει σε ένα τυχερό, η θρυλική Harley-Davidson, στο πλαίσιο της ενέργειας «Discover More», όπου ένας περιπετειώδης μοτοσικλετιστής θα «επιβιβαστεί» στην καλύτερη διαδρομή της ζωής του.

Ξεκινώντας αυτό το καλοκαίρι, ο τυχερός νικητής θα πρέπει να προγραμματίσει και να πρωταγωνιστήσει στη δική του οδική περιπέτεια. Έπειτα από ένα μήνα προετοιμασίας και σχεδιασμού, ο μοτοσικλετιστής που θα επιλεχθεί, συνοδευόμενος από μια ομάδα κινηματογραφιστών, θα ταξιδέψει για δύο μήνες με στόχο να καταγράψει αυτή τη μοναδική οδηγική εμπειρία. Ταξιδεύοντας σε περισσότερες από 20 Ευρωπαϊκές χώρες, θα αναζητήσει τις καλύτερες διαδρομές της ηπείρου και θα μοιραστεί τις εμπειρίες του μέσα από τα social media και την ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το ταξίδι ιστοσελίδα.