Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Πρεμιέρα για το νέο ADAM ROCKS S

Γιώργος Σκευοφύλαξ

Το σπορ mini-crossover κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση AutoRAI στο Άμστερνταμ. Ισχυρό, με 150 ίππους και σπορ πλαίσιο. Γρήγορο, με επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 8,5 δευτερόλεπτα, με στυλ νέα άποψη, νέα χρώματα και σχέδια.

Τολμηρό και sportive, το νέο Opel ADAM ROCKS S ετοιμάζεται να γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ (AutoRAI, 17 – 26 Απριλίου). Με στιβαρή, αρρενωπή εμφάνιση, υφασμάτινη οροφή Canvas Top και ισχυρό κινητήρα 1.4 turbo ECOTEC,το ADAM ROCKS S μήκους 3.75 απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να συνδυάσουν δυναμική οδήγηση εκτός πόλης με δίψα για περιπέτεια, αίσθηση ανοιχτού αυτοκινήτου και στυλ.

Ο ισχυρός βενζινοκινητήρας 150 ίππων ECOTEC με Start/Stop καταναλώνει μόλις 5,9 lit / 100 km στο μικτό κύκλο, που αντιστοιχεί με εκπομπές CO2 139 g/km. Συνδυάζεται με ένα 6άρι κιβώτιο κοντής κλιμάκωσης. Οι επιταχύνσεις είναι οι αναμενόμενες από ένα μικρό, σπορ αυτοκίνητο – 0 - 100 km/h σε 8,5 δευτ. – αλλά το ADAM ROCKS S εντυπωσιάζει κυρίως με την ελαστικότητά του, ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 210 χλμ/ ώρα.

Επομένως, το ADAM ROCKS S έχει όλα τα προσόντα για γρήγορες και σπορ αποδράσεις. Επιπλέον, το ειδικά ρυθμισμένο σπορ πλαίσιο, χαμηλωμένο κατά 15mm συγκριτικά με του ADAM ROCKS, και ένα άμεσο, σπορ σύστημα διεύθυνσης αυξάνουν την οδηγική απόλαυση κυρίως σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές. Το αποτελεσματικό σύστημα φρένων και ένα σύστημα ESP που μπορεί να απενεργοποιηθεί, επιτρέπουν στους φιλόδοξους οδηγούς να πιέσουν τον 'rock & roll' αθλητή στα όριά του.