Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βίντεο: Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGp - Εκτοξεύτηκε από τη μηχανή του με 350 χλμ/ώρα

Newsbomb

Πάγωσε το αίμα των τηλεθεατών, αλλά και όσων βρέθηκαν στην πίστα Mugello για τον ιταλικό αγώνα του MotoGP.

Το τρομοκρατικό ατύχημα του Μικέλε Πίρο, κόβει την ανάσα, αφού ο αναβάτης της Ducati, κατά τη διάρκεια της εξάσκησης, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του σε ένα φρενάρισμα και ενώ το κοντέρ είχε… γράψει 350, με αποτέλεσμα να «εκτοξευθεί» στον αέρα, προτού καταλήξει με σφοδρότητα στο έδαφος.

Η διαδικασία διεκόπη αμέσως, ενώ ο 32χρονος αναβάτης έχασε της αισθήσεις του κατά την πτώση του στο έδαφος και κατέληξε στα χαλίκια, όπου έσπευσαν νοσηλευτές για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Αρχικά, διακομίστηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας για να εξεταστεί, ωστόσο στη συνέχεια και έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Φλωρεντίας για επιπλέον ιατρικό έλεγχο.

«Μπορεί να αναγνωρίσει ανθρώπους και να μιλήσει, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα. Μπορεί να κινεί τα χέρια και τα πόδια του, όμως έχει ένα πρόβλημα με τον ώμο του, το οποίο θα εξετάσουν οι γιατροί στη Φλωρεντία, για διαπιστώσουν ότι δεν έχει υπάρχει κάποιο κάταγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Ducati, Paolo Ciabatti, μιλώντας στο ισπανικό κανάλι Movistar.