Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το GFG Kangaroo είναι όνομα και πράμα! (pics+vid)

Newsbomb

To… καγκουρό που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης είναι ένα ηλεκτρικό hyper SUV. Και ας μην του φαίνεται!

Του Γιάννη Σκουφή

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η εταιρεία που δημιούργησαν ο πατέρας Giorgetto και ο γιος Fabrizio Giugiaro (εξού και το GFG). Βλέπετε το πρωτότυπο όχημα, με την όμορφη πορτοκαλί βαφή, μπορεί να μοιάζει με ένα συνηθισμένο σπορ μοντέλο, αλλά στο DNA του κρύβει μια προηγμένη ανάρτηση που του δικαιολογεί εν μέρει τον χαρακτηρισμό ενός hyper SUV, όπως το αποκαλεί η GFG στη σχετική της ανακοίνωση.

Αυτή η ανάρτηση λοιπόν μπορεί να αυξήσει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος με τη βοήθεια τριών προγραμμάτων. Στο Racing η απόσταση είναι στα στάνταρ 14 εκατοστά, στο Road αυξάνεται στα 19 εκατοστά, ενώ στο Off-Road τα 26 εκατοστά πραγματικά εντυπωσιάζουν και θυμίζουν κάτι από αγώνες 4x4.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Το Kangaroo έχει σχεδιαστεί από την GFG αλλά στην κατασκευή του έχει συμμετάσχει η κινεζική CH Auto. Το σύστημα πρόωσής του είναι πλήρως ηλεκτρικό και υπάρχει ένα ζεύγος από ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 490 ίππων. Τους οποίους τροφοδοτεί με ενέργεια μια μπαταρία 90 kWh έτσι ώστε να μπορούν να καλυφθούν μέχρι και 450 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του ομολογουμένως πολύ ενδιαφέροντος concept car.