Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Υπάρχει Lamborghini Huracan για ράλι;

Newsbomb

Μερικές φορές απορεί κανείς πραγματικά με τις εμπνεύσεις ορισμένων, καθώς είναι τόσο φευγάτες που εύκολα κάνουν τον διαδικτυακό γύρο του κόσμου!

Του Γιάννη Σκουφή

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η άμοιρη Huracan καταδικάστηκε να μπει πίσω από αυτό το περίεργο κλωβό ασφαλείας. Ο οποίος υποτίθεται πως θα διατηρήσει το πανέμορφο αμάξωμα της Lamborghini ανέπαφο στην περίπτωση επαφής ή ανατροπής σε χωμάτινες διαδρομές. Ναι, σωστά διαβάσατε, ο εμπνευστής της ιδέας υποτίθεται πως έχει την κατάλληλη λύση για όσους θέλουν να σκονίσουν την Huracan τους.

Μάλιστα ο Alex Choi, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή την απίστευτα πρωτοποριακή ιδέα (φυσικά και αστειευόμαστε) έχει ονομάσει το έργο του Unicorn V3. Έχει βρει και χορηγό, την Speedtech Lights, η οποία φρόντισε να στολίσει την Huracan με 42 διαφορετικά φώτα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων spotlights μπροστά και μια φωτεινής μπάρας στην οροφή.

Μετά από όλες αυτές τις προσθήκες ο Choi είπε να βάλει και ένα διπλό turbo στον V10 των 5.200 κυβικών, πρόσθετες εισαγωγές αέρα και φίλτρα αέρα από ημιφορτηγά. Δυστυχώς ο Choi δεν μας δίνει κανένα στοιχείο για την απόδοση του κινητήρα. Πάντως, για το όλο μασκάρεμα της Huracan οι Ιταλοί θα μπορούσαν να του στείλουν από μια απλή επίπληξη μέχρι και μήνυση.