Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απίστευτο τροχαίο: Γκρέμισε στύλο ηλεκτροδότησης (vid)

Newsbomb

Στους δρόμους της Ρωσίας συμβαίνουν πολλά τρελά και παλαβά όπως το ατύχημα που κατέγραψε onboard κάμερα.

Του Γιάννη Σκουφή

Όπως θα δείτε στο παραραπάνω βίντεο αρχικά η κίνηση σε έναν αυτοκινητόδρομο της Μόσχας δείχνει φυσιολογική. Κάποια στιγμή ένα μαύρο Mercedes SUV αλλάζει λωρίδα κυκλοφορίας και προσπερνά από δεξιά το προπορευόμενο λευκό Range Rover. Ο οδηγός του τελευταίου αποφασίζει ξαφνικά να κάνει έναν ελιγμό επίσης δεξιά και χωρίς να έχει ελέγξει αν ακολουθεί άλλο όχημα!

Το αποτέλεσμα είναι το Range Rover να πέσει δυνατά πάν στο μαύρο SUV, να το βγάλει εκτός πορείας στέλνοντάς το πάνω σε έναν τσιμεντένιο (!) στύλο ηλεκτροδότησης, ο οποίος σπάει και πέφτει στον δρόμο παρασέρνοντας μαζί του τα καλώδια και πετώντας σπινθήρες!

Όπως μαθαίνουμε δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί ή στην χειρότερη κάποια περίπτωση ηλεκτροπληξίας, όμως όπως και να έχει το συγκεκριμένο περιστατικό μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να ελέγχουμε από τους καθρέπτες την κίνηση και μετά να αλλάζουμε λωρίδα.

Πάντως, ο οδηγός του Range Rover προφανώς και ευθύνεται όχι μόνο για την απερίσκεπτη ενέργειά του, αλλά και για το γεγονός πως αγνόησε το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας με το οποίο εξοπλίζεται κάθε σύγχρονο μοντέλο της βρετανικής εταιρείας.