Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Corvette αυτή πωλήθηκε 2,7 εκατομμύρια δολάρια και υπήρχε λόγος

Newsbomb

Πρόκειται για την τελευταία Corvette που έχει τον κινητήρα να βρίσκεται στον εμπρός άξονα και να κινεί τους πίσω τροχούς.

Του Γιάννη Σκουφή

Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί η νέα γενιά Corvette που θα είναι εντελώς διαφορετική όχι μόνο από την υπάρχουσα αλλά και από όλες τις άλλες στην ιστορία του πιο γνωστού αμερικανικού υπερ- αυτοκινήτου. Και αυτό γιατί μπορεί οι κινητήριοι τροχοί να παραμείνουν οι πίσω αλλά πλέον ο κινητήρας θα βρίσκεται στις πλάτες οδηγού και συνοδηγού. Με άλλα λόγια θα βρίσκεται θεωρητικά στο κέντρο του αυτοκινήτου.

Κάπως έτσι λοιπόν οι Αμερικάνοι αποχαιρέτισαν την τελευταία «μπροστομήχανη» Corvette C7 και ένας φανατικός οπαδός της κατέβαλε σε δημοπρασία ούτε λίγο ούτε πολύ 2,7 εκατομμύρια δολάρια για να την αποκτήσει.

Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για μια μαύρη Z06 που ξεκίνησε από τις 80.000 δολάρια, ενώ ο τυχερός που την απέκτησε είναι ο Dan Snyder. Πρόκειται για τον CEO μιας εταιρίας ψηφιακών μέσων και ιδρυτή της Dan Snyder Motorsports, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα είναι και φανατικός συλλέκτης των λεγόμενων πατριωτικών μοντέλων. Και αυτό γιατί έχει τόσο το τελευταίο Dodge Viper που παράχθηκε όσο και το τελευταίο Dodge Demon καταβάλλοντας ακόμη ένα εκατομμύριο δολάρια.