Έπαθαν σοκ: Ψυχολόγος ζήτησε από ζευγάρι να κάνουν σεξ... μπροστά του!

Έπαθαν σοκ: Ψυχολόγος ζήτησε από ζευγάρι να κάνουν σεξ... μπροστά του!

Νέο ερωτικό σκάνδαλο ξέσπασε στην Πάτρα...

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του με τα όσα του έλεγε ο ψυχολόγος στον οποίο απευθύνθηκε προκειμένου να σώσει τον γάμο του. Διότι ούτε λίγο ούτε πολύ λίγο τους παρακινούσε να συνουσιαστούν μέσα στο γραφείο του με τον ίδιο θεατή!

Την απίστευτη αυτή περίπτωση κατήγγειλε στο dete, η 38χρονη σύζυγος η οποία ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη, όπως επίσης και ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και μήνες και ζουν χωριστά ενώ έχουν ήδη αποκτήσει ένα παιδί από τον γάμο τους. Επειδή όμως πρόθεση και των δύο είναι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αποφάσισαν να αποταθούν σε ειδικό ψυχολόγο προκειμένου να τους καθοδηγήσει σωστά και να αναζητήσει το «παράθυρο» που θα αναζωπύρωνε τον έρωτά τους και θα έδινε ελπίδα για μια καινούργια αρχή.

Συμφώνησαν λοιπόν να αρχίσουν τις κοινές συνεδρίες και τα πράγματα πήγαιναν καλά για τουλάχιστον τέσσερις με πέντε συναντήσεις, σύμφωνα με τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας. Η ίδια αλλά και ο άνδρας της είχαν αρχίσει πλέον να νιώθουν πολύ άνετα με τον ψυχολόγο και να μοιράζονται ανοικτά όλες τις σκέψεις τους γύρω από τον γάμο, τη συμβίωση και τα συναισθήματα που είχε ο ένας για τον άλλον.

Τα πράγματα όμως άρχισαν να αλλάζουν από το προτελευταίο ραντεβού, όταν ο ψυχολόγος άρχισε να εξωτερικεύει τα σεξουαλικά του πάθη! Ο ψυχολόγος τους είπε ότι το πρόβλημά τους δεν ήταν τα αισθήματα αλλά η ανύπαρκτη ερωτική ικανοποίηση και για τους δύο και τους παρακίνησε να του περιγράψουν τις ιδιαίτερες στιγμές τους.

Θα τους έβαζε να κάνουν έρωτα μπροστά του!

Στην επόμενη συνάντηση, που ήταν και τελευταία, έγινε το αναπάντεχο: Σύμφωνα με τη σύζυγο, ο ψυχολόγος έβαλε τον άνδρα να ξαπλώσει στον καναπέ και ζήτησε από τη γυναίκα να τον χαϊδέψει. Το ζευγάρι απόρησε αλλά η σύζυγος έκανε αυτό που της έλεγε. Μέχρι που της ζήτησε να... ξεκουμπώσει το παντελόνι του άνδρα της και να... κάνει ό, τι θα έκανε αν εκείνος δεν ήταν μπροστά! Και τότε έγινε το... έλα να δεις. Ο άνδρας πετάχτηκε απ' τον καναπέ κι άρχισε να ανταλλάσει «γαλλικά» με τον ψυχολόγο ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια! Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν, αλλά το ζευγάρι έφυγε και προφανώς δεν πρόκειται να ξαναπατήσουν το πόδι τους στο γραφείο...

 

Διαβάστε επίσης:

Έπαθε ΣΟΚ: Έπιασε στα πράσα τον οικοδόμο σύζυγό της με... άντρα!