Οι άντρες ξέρουν καλύτερα το αμάξι τους από τα γεννητικά τους όργανα

Οι άντρες ξέρουν καλύτερα το αμάξι τους από τα γεννητικά τους όργανα

Μια νέα έρευνα εκθέτει ανεπανόρθωτα τους άνδρες – τουλάχιστον στη Βρετανία – καθώς υποστηρίζει ότι μπορούν να βρουν με κλειστά μάτια το δείκτη των λαδιών του αυτοκινήτου τους, αλλά την ίδια ώρα πιστεύουν ότι οι σπερματικοί τους πόροι βρίσκονται στα... αυτιά.


1500 άνδρες συμμετείχαν στην έρευνα του Men's Health Forum που έγινε σε συνεργασία με ιατρική ιστοσελίδα, και το 90% δήλωσε ότι ξέρει που βρίσκεται ο δείκτης των λαδιών του αυτοκινήτου του και το 89% να γνωρίζει πού βρίσκεται το ψυγείο.

Ωστόσο, μόνο το 52% εξ' αυτών κατάφεραν να τοποθετήσουν σωστά στο σώμα τους τις σπερματοδόχους κύστεις και τους σπερματικούς πόρους, οι οποίοι σύμφωνα με το 8% των ερωτηθέντων βρίσκονται στα αφτιά.

Παράλληλα, σχεδόν οι μισοί δεν ήξεραν σε τί χρησιμεύει ο προστάτης, ενώ δεν είχαν ιδέα ότι κάπου στα γεννητικά τους οργανα βρίσκεται κάτι που ονομάζεται επιδιδυμίδα.

Επίσης, μόνο το 6% γνώριζε τις συνηθισμένες αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας, με το ένα τρίτο να την αποδίδει στα πολύ στενά τζιν και το 9% να θεωρεί υπεύθυνο τον υπερβολικό αυνανισμό. Μάλιστα, 1 στους 10 χαρακτήρισε κλασσικό δείγμα στυτικής δυσλειτουργίας την ευαισθησία στη ζέστη και τα πικάντικα φαγητά.

Τέλος, δύο στους πέντε ερωτηθέντες δεν γνώριζαν τα βασικά συμπτώματα των κυριότερων σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, με τον 1 στους 20 να πιστεύει ότι το κύριο σύμπτωμα όλων αυτών των ασθενειών είναι η αφυδάτωση.