Το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο γεύμα σε on-line παραγγελία!

Το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο γεύμα σε on-line παραγγελία!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόκειται ίσως για το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο γεύμα στον κόσμο και μάλιστα χωρίς να χρειατεί να μετακινηθείτε από το σπίτι.


Ο λόγος για την ιστοσελίδα veryfirstto.com η οποία προσφέρει ένα πολυτελές γεύμα τεσσάρων πιάτων/άτομο που κοστίζει 155.000 ευρώ!

Όσοι μάλιστα επιλέξουν να το δοκιμάσουν δεν χρειάζεται να μετακινηθούν καθόλου από το χώρο τους καθώς ένας σεφ έρχεται κατ' οίκον και παρασκευάζει τα πιάτα που περιλαμβάνουν βέβαια μερικά από τα ακριβότερα και σπανιότερα υλικά στον κόσμο.

Χαβιάρι Almas με ντρέσινγκ από βαλσάμικο ξίδι 150 ετών σερβίρεται ως πρώτο πιάτο και γαλοπούλα με χαμόν Ibérico, φιστίκια Akbari, τρούφες και βρώσιμα φύλλα χρυσού 50 καρατίων για κυρίως.

Για επιδόρπιο ο σεφ προτείνει χτυπημένη κρέμα από καφέ Kopi Luwak και καρπούζι Densuke, ενώ το ποτό δεν είναι άλλο από μια σαμπάνια του 1907 σερβιρισμένη σε κρυστάλλινα ποτήρια.

Τα υπόλοιπα χρήματα αφορούν σε επιπλέον υλικά και ποτά που χρησιμοποιούνται στα πιάτα, αλλά και στην αμοιβή του διάσημου σεφ John Salt ο οποίος ηγείται της παρασκευής.

Και για όσους δεν θέλουν να αισθάνονται ενοχές για το ποσό που θα διαθέσουν για να απολαύσουν ένα μόνο δείπνο, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς...

Τώρα εμείς που προτιμάμε την κουζίνα της μητέρας μας και την οικογενειακή ατμόσφαιρα, απλώς... γελάμε με αυτές τις υπερβολικές τιμές!

PHOTO GALLERY