Κομμωτής… ψαλιδοχέρης!

Κομμωτής… ψαλιδοχέρης!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Valentino LoSauroν γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σικελία, όπου έμεινε μέχρι τα εφηβικά του χρόνια, οπότε... μετακόμισε με την οικογένειά του στη Φλόριντα των ΗΠΑ για μια καλύτερη ζωή

Και πλέον μπορεί να είναι ιδιαίτερα υπερήφανος καθώς το κομμωτήριο που άνοιξε πολύ σύντομα έγινε ένα από τα καλύτερα της πόλης. Αν και γνώρισε τη δόξα του... ψαλιδιού για πάνω από 25 χρόνια, με διάσημους και μη πελάτες, ο Valentino σκέφτηκε κάποια στιγμή να αποσυρθεί καθώς έβρισκε πλέον το επάγγελμά του βαρετό.

Μέχρι που η παρακολούθηση ενός κονσέρτου με κιθάρες(!) έμελε να αλλάξει για πάντα τη ζωή του. Ο τρόπος που οι κιθαριστές έπαιζαν τις χορδές τού έδωσε μια φαεινή ιδέα, που σύντομα έγινε πράξη. Ο λόγος για το περίφημο Clawz, όπως ονομάζει ο ίδιος την εφεύρεσή του, που δεν είναι τίποτα άλλο από μικρά κοφτερά ψαλίδια τα οποία ενσωματώνονται στα δάχτυλα εν είδει γαντιού και προσφέρουν... εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο κούρεμα. «Η συσκευή αυτή μπορεί να κόψει τα μαλλιά δύο φορές πιο γρήγορα από όσο τα κανονικά ψαλίδια, ενώ πετυχαίνει κοπές ζιγκ ζαγκ που δεν γίνονται εύκολα με τον παραδοσιακό τρόπο.

PHOTO GALLERY