Βρήκε τους νικητές των Όσκαρ η αλλήθωρη Χάιντι;

Βρήκε τους νικητές των Όσκαρ η αλλήθωρη Χάιντι;
Η αλλήθωρη Χάιντι πέτυχε «διάνα» στις προβλέψεις της για τους νικητές...

Η αλλήθωρη Χάιντι πέτυχε «διάνα» στις προβλέψεις της για τους νικητές των βραβείων Όσκαρ;  Όπως αποδείχτηκε, όχι. Μόνο μία λανθασμένη πρόβλεψη της στοίχισε την απόλυτη επιτυχία και έτσι δεν κατάφερε αυτή τη φορά να ξεπεράσει σε ακρίβεια τον Πάουλ το χταπόδι.

Το οπόσουμ από τη Γερμανία εκτίμησε ότι το βραβείο καλύτερης ταινίας θα πάρει η ταινία "127 Ώρες", ενώ αντίθετα το κέρδισε "Ο Λόγος του Βασιλιά". Επίσης, προέβλεψε σωστά ότι με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου θα τιμηθεί η Νάταλι Πόρτμαν για τον "Μαύρο Κύκνο" και με Α' Ανδρικού ο Κόλιν Φερθ για τον "Λόγο του Βασιλιά" σε μία σειρά από εμφανίσεις του την περασμένη εβδομάδα στο τηλεοπτικό σόου του αμερικανικού δικτύου ABC, "Jimmy Kimmel Live!".

Η Χάιντι, η οποία φιλοξενείται στο ζωολογικό κήπο της Λειψίας, στην ανατολική Γερμανία, προσπάθησε να μιμηθεί την επιτυχία του... αείμνηστου χταποδιού Πάουλ, που προέβλεψε σωστά το αποτέλεσμα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε η πατρίδα του, Γερμανία, κατά τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου τον περασμένο χρόνο καθώς και τον τελικό ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία.

Η Χάιντι προέβλεψε σωστά τους νικητές των βραβείων μέσα από το ζωολογικό κήπο ακουμπώντας το πόδι της πάνω σε ένα αγαλματίδιο του Όσκαρ με τη φωτογραφία του ηθοποιού.

 

Μάλιστα, σε κάποιες από τις συσκευασίες δώρων που έλαβαν τα τιμώμενα πρόσωπα που παρεβρέθησαν στην τελετή απονομής των βραβείων, περιλαμβανόταν και μία λούτρινη Χάιντι.

Η Χάιντι έγινε διάσημη στη Γερμανία όταν η φωτογραφία της εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο στη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Bild.

Δείτε την Χάιντι επί τω έργω:


 

Διαβάστε επίσης:

Αλλήθωρο τρωκτικό προβλέπει τους νικητές των Όσκαρ!

Video 1

Βρήκε τους νικητές των Όσκαρ η αλλήθωρη Χάιντι;